Зареждане...

Химическо чистене

Оценка 4.6 от 28 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 3 обяви
14,99 лв
гр. София, Абдовица
Не е указана

Защо е нужно химическото чистене? А как да откриете добри почистващи услуги в близост? Вижте в нашия справочник!

Какво представлява химическото чистене

Това е процес на почистване на тъкани с химически субстанции, без в него да се включва вода. Причината за изобретяването му е, че упоритите петна на някои изкуствени тъкани не могат да се почистят достатъчно добре с вода и перилен препарат, а реагират качествено единствено на вещества, разработени с помощта на химията. От друга страна има и платове, които се свиват или отпускат при стандартно пране, и за тях е по-подходящ този начин на хигиенизиране без мокрене.

Кои дрехи са подходящи за прилагането му

Още при покупката на дадена дреха е важно да погледнете какви инструкции за поддръжка са посочени на етикета. На тези, които са подходящи само за химическо чистене има отбелязан знак. Сред тях обикновено са:

  • костюми;
  • вечерни рокли, булчински рокли;
  • палта;
  • панталони;
  • шапки;
  • дрехи от вълна, дантела, вискоза и др.

Как Bazar.bg помага на потребителите

Нашата онлайн платформа си е поставила амбициозната задача да бъде верен съветник на потребителите в търсенето на качествени стоки и услуги на изгодна цена. Разгледайте обявите и открийте най-близките до Вас офиси, предлагащи това специализирано чистене на дрехи. Можете директно да се свържете с тях да и да ги помолите за повече информация за услугите, които предлагат.

Обяви от “Почистване”
Не е указана
гр. Търговище, Вилна зона
Не е указана
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Подобни предложения: Кнежа Мъжки дрехи, Килифарево Дамски дрехи, Кермен Шапки