Хотели

Оценка 4.7 от 69 гласа.
Намерихме 1 416 обяви
2 300 000 €
650 000 €
Не е указана
Не е указана
370 000 €
110 000 €
2 700 000 €
3 250 000 €
Не е указана
333 999 €
503 000 €
390 000 €
гр. Плевен, Идеален център
290 000 €
1 290 000 €
3 500 000 €
1 375 000 лв

Хотели и мотели – струва ли си инвестицията

Обмисляте инвестиция в хотел? Далновидната ви идея изисква сериозен финансов ресурс, но определено може да се окаже едно от най-добрите бизнес решения, които сте взимали.

Доходоносен ли е бизнесът с хотелиерство в България

Не само че е доходоносен, а това е едно от основните приходни пера в бюджета. При добра стратегия и умело управление този бизнес може да се развива и надгражда.

Вариантите са много в зависимост от инвестицията, която можете да си позволите: покупка или наем на готов хотел, купуване на сграда, която има нужда от довършителни дейности. Често се предлагат кокетни семейни мотели, но сред офертите ще забележите и големи многоетажни модерни постройки.

Къде е най-подходящо да управляваме хотел и мотел

Отговорът на този въпрос едва ли ще ви затрудни. Най-атрактивни са:

  • море;
  • планина;
  • големи градове;
  • исторически и културни туристически дестинации.

За подобни локации обаче трябва да сте подготвени с доста сериозна инвестиция. Имайки предвид засиления поток туристи, стъпката си струва.

От ключово значение е как ще ръководите бизнеса си. Оптималният вариант е да предложите цялостно изживяване на клиентите.

Например:

  • нощувка плюс ресторант;
  • сауна;
  • фитнес;
  • масаж;
  • детски кът...

Защо да изберем Bazar.bg

Ние ще бъдем вашият гид. За приблизителните цени на този тип имоти можете да се ориентирате от нашите онлайн обяви. Насочете търсенето си към конкретния регион и проучете. Стъпката, независимо дали търсите сделка за наем или продажба, е сериозна, така че трябва да сте наясно с предлагането. Бихте могли да се консултирате и с брокер, който да ви даде допълнителна информация.

Ако пък вече сте набелязали конкретно място, значи е време за оглед. Дали ще може да посрещате туристи през следващия сезон?

Обяви за Aпартаменти Обяви за Стаи под наем Обяви за Къщи, вили Обяви за Парцели, земя Обяви за Бизнес имоти Обяви за Гаражи и паркоместа Обяви за Съквартиранти
Обяви за Хотели в гр. София Обяви за Хотели в гр. Банско Обяви за Хотели в гр. Варна Обяви за Хотели в гр. Пловдив Обяви за Хотели в гр. Созопол Обяви за Хотели в с. Равда Обяви за Хотели в к.к. Слънчев бряг Обяви за Хотели в гр. Свети Влас Обяви за Хотели в м-т Ален мак Обяви за Хотели в гр. Балчик Обяви за Хотели в к.к. Пампорово Обяви за Хотели в гр. Априлци Обяви за Хотели в гр. Велинград Обяви за Хотели в гр. Велико Търново Обяви за Хотели в гр. Китен Обяви за Хотели в гр. Габрово Обяви за Хотели в с. Арбанаси Обяви за Хотели в с. Кранево Обяви за Хотели в м-т Цигов чарк Обяви за Хотели в к.к. Златни пясъци Обяви за Хотели в гр. Приморско Обяви за Хотели в гр. Несебър Обяви за Хотели в гр. Бяла Обяви за Хотели в гр. Черноморец Обяви за Хотели в гр. Обзор Обяви за Хотели в к.к. Боровец Обяви за Хотели в гр. Чепеларе Обяви за Хотели в м-т Кабакум Обяви за Хотели в гр. Трявна Обяви за Хотели в гр. Хисаря Обяви за Хотели в гр. Елена Обяви за Хотели в гр. Бургас Обяви за Хотели в гр. Стара Загора Обяви за Хотели в гр. Сандански Обяви за Хотели в к.к. Св.Св. Константин и Елена Обяви за Хотели в гр. Русе
Подобни предложения: Маса за компютър втора ръка бургас , Продажба на кухни на ниски цени варна , Продажба на легла в русе