Зареждане...

Телефони HTC

Оценка 4.6 от 92 гласа.
Намерихме 321 обяви
TOP обява
590 лв
гр. Варна, Център
300 лв
130 лв
гр. Варна, Образцов дом
5 лв
гр. София, Гео Милев
100 лв
гр. Варна, Зимно кино Тракия
100 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
120 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
Не е указана
гр. София, Дружба 1
120 лв
гр. Варна, Център
45 лв
гр. Видин, Промишлена зона - Запад
45 лв
гр. Габрово, Русевци
145 лв
гр. Сливница, София област
120 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
40 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
30 лв
гр. Стара Загора, Център
60 лв
гр. Шумен
100 лв
гр. Дулово, Силистра
110 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
20 лв
99 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
15 лв
гр. Бургас
20 лв
гр. Пловдив, Център

Защо телефоните HTC са надеждни?

Когато става дума за високи технологии, азиатските производители категорично отвяват конкуренцията. А марката HTC е един от лидерите не само на източния континент, но и в света.

Какво трябва да знаем за марката

Брандът е създаден в Тайван през 1997 г., а абревиатурата му означава High Tech Computer. Реномиран производител е на лаптопи, оборудване и аксесоари.

  • първи сензорен екран – Именно тя е компанията, първа разработила продукт с тъч скрийн.
  • първи Android - В началото смартфоните ѝ, са базирани на операционната система Windows Mobile, но за кратко. Всъщност HTC е един от основателите на сдружение на производители на мобилни устройства, които се обединяват, за да работят за развитието на специалната система за мобилни апарати Android. Именно тайванският гигант пуска на пазара първия в света телефон, който работи с Андроид.
  • първа триизмерна реалност – Брандът разработва първото такова приложение.

През 2017 г. Google купува част от активите на компанията и произвежда своите продукти в заводите на HTC.

Колко надеждни са смартфоните на бранда

Знаейки, че това е една от компаниите, въвеждащи куп новости, свързани с мобилните устройства, няма как да се усъмним в надеждността на нейните продукти. Смартфоните на HTC са сред предложенията с най-висок клас двойни камери, най-добър звук, супер сензитивни бутони, удобство за ползване с една ръка и много други екстри.

Защо можем да намерим точните в Bazar.bg

В нашия онлайн базар може да се възползвате от тематичен раздел, посветен изцяло на тайванския бранд. Сред обяви ще откриете:

  • нови неизползвани апарати;
  • изгодни и много запазени предложения втора употреба;
  • мобилни телефонни с копчета;
  • смартфони;
  • аксесоари.

С опцията „преглед и тест“ преди покупка можете да се уверите в качеството на продукта, преди да вземете финалното решение. Възползвайте се от многобройните обяви на цени без конкуренция!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за HTC в гр. София Обяви за HTC в гр. Русе Обяви за HTC в гр. Пловдив Обяви за HTC в гр. Варна Обяви за HTC в гр. Плевен Обяви за HTC в гр. Бургас Обяви за HTC в гр. Стара Загора Обяви за HTC в гр. Видин Обяви за HTC в гр. Пазарджик Обяви за HTC в гр. Шумен Обяви за HTC в гр. Горна Оряховица Обяви за HTC в с. Казичене Обяви за HTC в гр. Хасково Обяви за HTC в гр. Кърджали Обяви за HTC в гр. Велико Търново Обяви за HTC в гр. Ямбол Обяви за HTC в гр. Габрово Обяви за HTC в гр. Димитровград
Подобни предложения: Андроид тв бокс техномаркет , Смарт часовници за Windows , Евтини двойни легла габрово