Huawei телефони

Оценка 4.6 от 89 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 234 обяви
TOP обява
300 лв
гр. Монтана
TOP обява
570 лв
гр. Попово, Търговище
TOP обява
Не е указана
Южно Черноморие, Бургас
TOP обява
300 лв
гр. Сливен, Център
105 лв
гр. София
150 лв
гр. Бургас, Славейков
Не е указана
200 лв
гр. Бургас
170 лв
гр. Пловдив, Център
765 лв
гр. София, Студентски град
10 лв
гр. Смолян, Устово
165 лв
гр. Стара Загора
180 лв
гр. Видин, Баба Тонка
220 лв
гр. София
180 лв
гр. Видин
7 лв
1 200 лв
гр. Тетевен, Ловеч
100 лв
гр. Сливен, Дружба
280 лв
гр. Монтана
65 лв
гр. София
40 лв
с. Костиево, Пловдив

Производителят на смартфони Huawei е сред най-предпочитаните и уважаваните на европейския пазар. Компанията създава телефони, с които конкурира най-популярните в света марки, опитвайки се да създаде продукт, който по никакъв начин да не отстъпва на тяхното качество.

Днес вече лидер в България, Huawei е превзела не само пазара за нова техника, но е и лидер в предлагането на смартфони втора ръка. Изключителните характеристики и конкурентните цени правят марката една от най-купуваните в Bazar.bg.

Тук имате възможност да пазарувате онлайн, избирайки измежду голям брой обяви, където неизменно ще попаднете на това, от което се нуждаете, така че удовлетворите своите потребности от най-модерна техника, без при това да харчите твърде много за нея.

Къде се произвежда Huawei

Едва ли ще се изненадате от това, че изделията на популярната технологична марка се произвеждат в Китай. Фабриката на света, както наричат още азиатската страна, успява да съчетае висока оперативност и функционалност с ниска себестойност, което се дължи на отлично управление на капиталите.

Какво го отличава от останалите

Сред всички модели телефони, които могат да се намерят на пазара, марката Huawei предлага много добро съчетание между цена и качество. Смартфоните на бързо изгряващата марка предлагат отлични характеристики, които при друг производител биха стрували доста повече.

Huawei направи истинска революция на пазара, създавайки най-висококачествена техника, която да бъде достъпна за хора, които не притежават твърде големи финансови възможности. Най-хубавото е, че произведеното от китайската компания не отстъпва по качество даже и на най-скъпите продукти на пазара.

Смартфоните на известния китайски производител се отличават с отлични параметри. Те работят с най-предпочитаната в света операционна система за смартфони “Андроид”, която се превърна в абсолютен лидер при телефоните.

Защо да изберем Bazar.bg.

Едно от основните предимства на това да пазарувате от Bazar.bg е огромният избор от продукти, измежду които ще можете да избирате. По този начин със сигурност ще попаднете на решение, което да ви удовлетворява като параметри и цена.

  • голямо разнообразие от нови телефони;
  • широк избор от втора ръка модели с изключително високо качество;
  • безопасно пазаруване;
  • най-конкурентни цени на пазара.

 

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Huawei в гр. София Обяви за Huawei в гр. Пловдив Обяви за Huawei в гр. Варна Обяви за Huawei в гр. Русе Обяви за Huawei в гр. Плевен Обяви за Huawei в гр. Стара Загора Обяви за Huawei в гр. Бургас Обяви за Huawei в гр. Видин Обяви за Huawei в гр. Габрово Обяви за Huawei в гр. Пазарджик Обяви за Huawei в гр. Велико Търново Обяви за Huawei в гр. Хасково Обяви за Huawei в гр. Монтана Обяви за Huawei в гр. Добрич Обяви за Huawei в гр. Благоевград Обяви за Huawei в гр. Сливен Обяви за Huawei в гр. Ямбол Обяви за Huawei в гр. Враца Обяви за Huawei в гр. Троян Обяви за Huawei в гр. Димитровград Обяви за Huawei в гр. Горна Оряховица Обяви за Huawei в гр. Търговище Обяви за Huawei в гр. Смолян Обяви за Huawei в гр. Кърджали Обяви за Huawei в гр. Казанлък Обяви за Huawei в гр. Шумен Обяви за Huawei в гр. Пещера Обяви за Huawei в гр. Тетевен Обяви за Huawei в гр. Попово Обяви за Huawei в гр. Разград Обяви за Huawei в гр. Дупница Обяви за Huawei в гр. Ловеч Обяви за Huawei в гр. Перник Обяви за Huawei в гр. Петрич Обяви за Huawei в гр. Асеновград Обяви за Huawei в гр. Козлодуй
Подобни предложения: Бюро втора употреба хасково , Бюро втора употреба бургас , Бюро втора ръка разград