Детски пъзели и настолни игри

Оценка 4.6 от 35 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 441 обяви
8 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
4 лв
гр. Русе
9 лв
гр. Русе
1 лв
гр. Стара Загора, Център
Не е указана
гр. Варна
7 лв
гр. София, Дървеница
7 лв
гр. София, Люлин 10
15 лв
2,50 лв
гр. София, Младост 3
0,50 лв
гр. София
19 лв
гр. Димитровград, Хасково
10 лв
гр. Търговище
17 лв
гр. Димитровград, Хасково
27 лв

Защо обичаме пъзели и логически игри?

Те са забавни и за малки, и за големи. И са идеалният начин да прекарваме повече качествено време с децата си. Особено когато температурите навън не са подходящи за разходки.

Какви логически игри ще открием в раздела

Те тренират мисленето, бързата реакция и сръчността на ръцете. Децата обожават да прекарват времето си, заети с различните предизвикателства. Има обаче едно условие. Докато все още са малки, нужно е и вие да играете с тях. Да им показвате начина на действие, да им подсказвате в намирането на правилните парченца, да ги подсещате как да използват даден инструмент. В нашия специален раздел можете да откриете забавни занимания като например:

  • пъзели с любими герои;
  • пъзели с много парчета (над 1000 броя);
  • дървени;
  • кубчета с картинка за нареждане;
  • 3D фигури;
  • игри за баланс (подреждане на части);
  • настолни игри;
  • джаги;
  • туистър;
  • мозайки и др.

Как да залепим пъзел

Когато сте положили много усилия за подреждането му, не ви се иска резултатът да е краткотраен, нали? За да се наслаждавате на картината по-дълго време, можете да я залепите и закачите на стената. Има два начина за това.

Първият е класически и отнема малко повече време: подреждате върху картон, след което повдигате всяко от парчетата, слагате лепило на гърба му и го прикрепяте към картона.

Вече обаче има и друг, доста по-лесен вариант. Някои пъзели се продават в комплект със специално лепило. Ако във вашия няма, можете да си купите допълнително. Лепилото се нанася с четка директно върху лицевата страна на картината. Изчаква се да подейства и парчетата вече трябва да са прикрепени едно към друго. Лесно и бързо.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Разнообразни и занимателни игри можете да откриете на много места. Ако искате обаче да са разнообразни, занимателни и с ниски цени, нашият онлайн базар е точната локация. Обявите на страниците ни предлагат изобилие от качествени евтини стоки. Зарадвайте детето си още днес!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Игри и пъзели в гр. София Обяви за Игри и пъзели в гр. Русе Обяви за Игри и пъзели в гр. Варна Обяви за Игри и пъзели в гр. Хасково Обяви за Игри и пъзели в гр. Пловдив Обяви за Игри и пъзели в гр. Бургас Обяви за Игри и пъзели в гр. Плевен Обяви за Игри и пъзели в гр. Шумен Обяви за Игри и пъзели в гр. Стара Загора Обяви за Игри и пъзели в гр. Велико Търново Обяви за Игри и пъзели в гр. Димитровград Обяви за Игри и пъзели в гр. Радомир Обяви за Игри и пъзели в гр. Перник Обяви за Игри и пъзели в гр. Горна Оряховица Обяви за Игри и пъзели в гр. Ямбол Обяви за Игри и пъзели в гр. Добрич Обяви за Игри и пъзели в гр. Монтана Обяви за Игри и пъзели в гр. Силистра Обяви за Игри и пъзели в гр. Враца Обяви за Игри и пъзели в гр. Разград Обяви за Игри и пъзели в гр. Габрово Обяви за Игри и пъзели в гр. Търговище Обяви за Игри и пъзели в гр. Казанлък Обяви за Игри и пъзели в гр. Кърджали Обяви за Игри и пъзели в гр. Троян Обяви за Игри и пъзели в гр. Свищов Обяви за Игри и пъзели в гр. Благоевград Обяви за Игри и пъзели в гр. Поморие Обяви за Игри и пъзели в гр. Обзор Обяви за Игри и пъзели в гр. Сливен Обяви за Игри и пъзели в гр. Божурище Обяви за Игри и пъзели в гр. Видин
Подобни предложения: евтини столове пловдив , Евтини бюра димитровград , Евтини ученически бюра в бургас