Зареждане...

изкуствени цветя

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 628 обяви
TOP обява
Не е указана
гр. София, 7-ми 11-ти километър
0,70 лв
гр. Плевен, Индустриална зона
8,50 лв
10 лв
65 лв
гр. Перник, Център
40 лв
гр. Добрич, Балик
10 лв
гр. София
38 лв
гр. Ловеч, Широк център
5 лв
гр. Варна, Военна болница
5 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона В
7 лв
гр. Ямбол
3 лв
50 лв
гр. Съединение, Пловдив
10 лв
гр. Пловдив, Южен

Когато изкуствените цветя са добре изработени, те са подходяща декорация за заведения, институции и домове, където  поради специфичните условия естествените нямат шанс. Възползвайте се от предимствата на онлайн пазаруването и прегледайте обявите, публикувани в Bazar.bg. Може да откриете точно каквото ви трябва на отлична цена.

Какви изкуствени цветя да изберете за декорация

Изберете устойчиви и здрави растения в саксия, ако са ви необходими за озеленяване. Можете да намерите отлични имитации дори на ефектна едроразмерна растителност – прекрасна декорация за екстериора. Красиви и трайни изкуствени цветя ще заместят бързо вехнещия рязан цвят във вазите.

Можете да избирате от

  • пластмасови;
  • силиконови;
  • текстилни – сатенени, от филц, от полиестер.

Какви са предимствата и недостатъците им

Те имат предимството да са здрави и устойчиви на задименост, студ, жега и суша. Не изискват никакви грижи, освен да ги почиствате от прах от време на време.

Какви са недостатъците им? Просто са изкуствени цветя. Не ухаят. Не растат. Не вехнат при никакви условия. Но нали точно това искахте?

Как Bazar.bg облекчава вашия избор

Значителна част от обявите са от производители. Това осигурява невероятно разнообразие и позволява да заявите за покупка различен брой еднотипни артикули. Те са с много изгодни цени. И най-хубавото е, че всичко се случва онлайн, без губене на време.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Изкуствени цветя в гр. София Обяви за Изкуствени цветя в гр. Варна Обяви за Изкуствени цветя в гр. Шумен Обяви за Изкуствени цветя в гр. Ямбол Обяви за Изкуствени цветя в к.к. Слънчев бряг Обяви за Изкуствени цветя в гр. Пловдив Обяви за Изкуствени цветя в гр. Ловеч Обяви за Изкуствени цветя в гр. Бургас Обяви за Изкуствени цветя в гр. Плевен Обяви за Изкуствени цветя в гр. Рудозем Обяви за Изкуствени цветя в гр. Казанлък Обяви за Изкуствени цветя в гр. Стара Загора Обяви за Изкуствени цветя в гр. Добрич Обяви за Изкуствени цветя в с. Бяга Обяви за Изкуствени цветя в гр. Асеновград Обяви за Изкуствени цветя в гр. Русе Обяви за Изкуствени цветя в гр. Дупница Обяви за Изкуствени цветя в гр. Габрово Обяви за Изкуствени цветя в гр. Хасково Обяви за Изкуствени цветя в гр. Кюстендил Обяви за Изкуствени цветя в гр. Велико Търново Обяви за Изкуствени цветя в гр. Силистра Обяви за Изкуствени цветя в с. Главиница Обяви за Изкуствени цветя в гр. Перник Обяви за Изкуствени цветя в гр. Козлодуй
Подобни предложения: Поли за жени на евтини цени , Втора употреба домашен текстил, Втора употреба изкуство и декорация