изолации

Оценка 5 от 3 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 112 обяви
5,50 лв
гр. Свищов, Велико Търново
13 лв
гр. Свищов, Велико Търново
7,20 лв
гр. Свищов, Велико Търново
11 лв
14,60 лв
гр. Свищов, Велико Търново
9 лв
гр. Свищов, Велико Търново
9,60 лв
гр. Свищов, Велико Търново
36 лв
гр. Свищов, Велико Търново
Не е указана
гр. София
7,50 лв
гр. Бургас, Изгрев
0,06 лв
гр. Берковица, Монтана
2,60 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
4 лв
гр. Пещера, Пазарджик
3 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново

Добрата изолация е от изключително значение за запазването на топлината у дома, поставянето ѝ е отлична дългосрочна инвестиция. В сайта за онлайн обяви Bazar.bg ще намерите необходимите материали и инструменти за тази цел на добри цени. 

Отплаща ли се такъв тип инвестиция

Основната причина да направите топлоизолация на жилището си, е желанието то да бъде по-топло и така да намалите разходите отопление. Плюсовете обаче са много повече. Една от ползите от изолацията е, че през горещите летни дни в дома ви ще бъде по-прохладно. Друго преимущество са шумоизолиращите свойства, които има. Сред важните предимства се нарежда и фактът, че предпазва от неблагоприятни явления, като образуване на мухъл по стените. 

Къде е нужно да поставим изолация

Правят се два вида - външна и вътрешна. Тя може да се постави на стените, тавана, покрива и пода на къщата или апартамента. В банята и на терасата е необходимо да се направи хидроизолация за справяне с влагата и последиците от нея. От изключително значение за качествената изолация е изборът на подходящи материали. Всеки от тях има специфични характеристики, по които да се ръководите. Ето списък с най-често използваните: 

  • минерална вата - бива каменна и стъклена; 
  • стиропор - най-популярният материал, лесен за обработка и монтаж; 
  • фибран - с отлична топлопроводимост; 
  • гипсокартон - употребява се при изработка на окачени тавани. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Тази категория ви позволява да си набавите точните консумативи за ремонта на своя дом. Изберете онези, които отговарят на нуждите и бюджета ви. 

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Изолации в гр. София Обяви за Изолации в гр. Свищов Обяви за Изолации в гр. Пловдив Обяви за Изолации в гр. Хасково Обяви за Изолации в гр. Горна Оряховица Обяви за Изолации в гр. Пазарджик
Подобни предложения: Стъклена маса добрич , Сайт за Маратонки за мъже, Сайт за Мъжки суичъри