Изработка и миграция на сайт

Оценка 5 от 4 гласа.
Намерихме 35 обяви
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
100 лв
250 лв
гр. Пловдив, Център
Не е указана
Не е указана
500 лв
Не е указана
гр. Велико Търново
100 лв

Всеки бизнес има нужда от сайт. Липсата на присъствие в Интернет Ви лишава от реални клиенти. Все още не сте открили точната фирма, която да се заеме със създаването му? Вижте тук!

Колко струва изработката на сайт

Цената на услугата се определя от много фактори, сред които:

  • на каква платформа ще бъде базиран;
  • какви функции ще има;
  • ще има ли електронен магазин и с какви функционалности;
  • как ще бъде оформено менюто;
  • как ще изглежда администраторския панел;
  • ще има ли риспонсив дизайн;
  • колко сложна е изработката;
  • нужна ли е миграция…

Спецификите са много и едва след разговор с разработчика, той би могъл да Ви даде конкретна оферта спрямо работата, която предстои по изработката на сайта.

Какво представлява процесът на миграция

Миграцията е преместване на информация от един уебсайт към друг. Може би настоящият уеб адрес, който ползвате е твърде дълъг и искате да преместите информацията на по-кратък и запомнящ се адрес? Или пък имате няколко фирмени уеб страници и искате да обедините информацията? Във всички тези случаи Ви е нужен специалист, който да се заеме с миграцията, за да не се налага да въвеждате всички данни отново.

По какъв начин Bazar.bg ви помага в избора

Онлайн на Базар.бг ще откриете многобройни фирми, специализирани в изработката и поддръжката на уеб съдържание. Без значение дали Ви трябва представителен корпоративен сайт, личен блог, или онлайн магазин, сред обявите ще намерите нужните IT инженери, а също може да купите и някои готови страници.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Изработка и миграция на сайт в гр. София Обяви за Изработка и миграция на сайт в гр. Варна Обяви за Изработка и миграция на сайт в гр. Пловдив
Подобни предложения: Сайт за Пантофи за дами, Сайт за Корсети, Сайт за Женски жилетки