Изработка на бижута и гривни

Намерихме 48 обяви
10 лв
гр. Варна, Център
3,50 лв
гр. Велико Търново, Център
2 лв
гр. Велико Търново, Център
25 лв
гр. Пловдив, Кършияка
7 лв
гр. Ардино, Кърджали
Не е указана
8 лв
249 лв
гр. Велико Търново
0,80 лв
5 лв
гр. Кюстендил
25 лв
гр. Бургас, Лазур

Ръчно направените бижута по поръчка са невероятен начин за придаване на индивидуалност и изпъкване със собствен стил. Какво обаче е интересното при подобна изработка и достъпните в онлайн обявите на Bazar.bg разновидности? Защо да предпочетем сайта и специалният му раздел за избор и покупка?

Какво е интересното при изработката на бижута

По този начин имаме възможността да притежаваме индивидуални, оригинални и красиви накити, които никой друг няма. Също, направените по поръчка ни позволяват да изразим разбиранията си относно външната красота и да покажем на околните собствения си стил и мода. Това е възможно само чрез ръчната изработка на бижута по поръчка. Те могат да бъдат проектирани с определени от Вас размери, така, че без значение дали става дума за гривни, гердани или други накити, те със сигурност ще Ви стоят така, както поискате.

Какви видове се предлагат в сайта

При нас, в специалния раздел от онлайн обяви, ще откриете както отделни материали и оборудване за изработка на накити, гривни и гердани, така и ръчно направени готови предложения. Тук имате възможност да разгледате реални снимки на продуктите и веднага да добиете представа какво представляват и колко струват. Освен гривни и гердани, при нас още Ви очакват предложения за: 

  • Различни по вид сувенири;
  • Сватбени изненади;
  • Цветя с мъниста;
  • Мартеници;
  • Колиета;
  • Обеци.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото само при нас освен готови ръчно изготвени гривни и друг тип бижута, можете да откриете и множество талантливи хора, които ще Ви направят накити по поръчка на атрактивни цени. Също, ако сте любител на индивидуалния труд, тук можете да откриете и подходящи инструменти, така че побързайте да разгледате още сега.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Изработка на бижута и гривни в гр. София Обяви за Изработка на бижута и гривни в гр. Пловдив Обяви за Изработка на бижута и гривни в гр. Велико Търново Обяви за Изработка на бижута и гривни в гр. Плевен Обяви за Изработка на бижута и гривни в гр. Варна Обяви за Изработка на бижута и гривни в гр. Бургас Обяви за Изработка на бижута и гривни в гр. Русе
Подобни предложения: Евтини гардероби град софия , Кухни втора ръка софия , Спални втора употреба софия