Каишки за часовници

Оценка 4.6 от 71 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 573 обяви
20 лв
гр. Варна, Централна поща
10 лв
11 лв
10 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
35 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
40 лв
35 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
25 лв
гр. София, Редута
25 лв
гр. Видин, Възраждане
12 лв
гр. София, Редута
25 лв

Каишки за часовници – защо са важни?

Този малък детайл всъщност има съществено значение за часовника както в ролята му на моден аксесоар, така и в тази на полезно удобство. Вижте защо.

Защо е хубаво да имаме резервна

Ако каишка се скъса или повреди, резервният ѝ заместител е най-лесният и евтин начин, с който можем да продължим да ползваме часовника си години наред.

Новата каишка е в състояние да промени целия облик на този аксесоар. Може да преобрази спортния модел в елегантен, а всекидневния – във специален. Тя е най-лесният начин да разнообразим модела, когато той ни омръзне.

Какви обяви на каишки има в раздела

За всеки стил и бюджет можем да предложим изобилие от варианти:

  • кожени;
  • метални;
  • силиконови;
  • текстилни;
  • цветни;
  • позлатени;
  • маркови;
  • детски.

Как да я опазим здрава по-дълго според Bazar.bg

Повечето съвременни модели часовници имат определено ниво на водозащита. Почти всички са устойчиви на леко напръскване от регулярните всекидневни дейности, но когато става дума за реално мокрене, оказва се, че каишките и техните закопчалки невинаги са така издръжливи. При възможност го избягвайте.

Що се отнася до спорта, препоръчително е да го практикувате с моделите, предназначени конкретно за целта.

Ако избраният артикул е метален, добре е периодично да го давате за почистване и полиране в специализирано часовникарско ателие.

Друг начин да удължите живота на този елемент е да си купите няколко броя. Така ще можете и да ги сменяте според настроението си и винаги да сте разнообразни.

Подобно решение със сигурност ще улесни избора ви, който, убедени сме е доста затруднен, при разглеждането на многобройните обяви на страниците на Bazar.bg. Цените са изгодни и позволяват подобна волност. Вашият стил го заслужава!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Каишки за часовници в гр. Русе Обяви за Каишки за часовници в гр. София Обяви за Каишки за часовници в гр. Варна Обяви за Каишки за часовници в гр. Пловдив Обяви за Каишки за часовници в гр. Велико Търново Обяви за Каишки за часовници в гр. Бургас Обяви за Каишки за часовници в гр. Елхово Обяви за Каишки за часовници в гр. Стара Загора Обяви за Каишки за часовници в гр. Плевен Обяви за Каишки за часовници в гр. Тервел Обяви за Каишки за часовници в гр. Видин Обяви за Каишки за часовници в гр. Казанлък Обяви за Каишки за часовници в гр. Омуртаг Обяви за Каишки за часовници в гр. Габрово Обяви за Каишки за часовници в гр. Перник Обяви за Каишки за часовници в гр. Димитровград Обяви за Каишки за часовници в гр. Тутракан Обяви за Каишки за часовници в гр. Радомир Обяви за Каишки за часовници в гр. Пазарджик
Подобни предложения: Евтин двукрилен гардероб варна , Евтин кухненски мебели варна , Евтин гардероб в пловдив