Зареждане...

Камини

Оценка 4.6 от 51 гласа.
Намерихме 602 обяви
TOP обява
2 050 лв
300 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
900 лв
с. Гъмзово, Видин
TOP обява
2 050 лв
599 лв
гр. Варна, Западна промишлена зона
799 лв
799 лв
200 лв
гр. Генерал Тошево, Добрич
400 лв
гр. София, Бояна
200 лв
гр. Велико Търново
670 лв
с. Хвойна, Смолян
2 600 лв
200 лв
гр. Раднево, Стара Загора
2 240 лв
гр. Ловеч, Център
45 лв
гр. Елена, Велико Търново
800 лв
гр. Сандански, Благоевград
150 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
200 лв
гр. Пловдив
120 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона Б
80 лв
гр. София, Център

Камините на пелети, с водна риза, за вграждане, електрическите, на дърва и ъгловите днес намират широко приложение във всеки дом. Как се използват и какви са предимствата на тези с въздуховод? Публикуваните в онлайн платформата на Bazar.bg обяви евтини ли са?

Какви са предимствата на камините

Най-голямото предимство на решенията с водна риза в онлайн обявите на Bazar.bg е, че могат да се инсталират на вече изградена парна инсталация, позволяваща отоплението на целия Ви дом. Те са с различни мощности и от този показател всъщност зависи дали съответното котле ще е способно да отоплява необходимата площ. Най-използвани са тези на пелети, за вграждане, електрически на ток, на дърва, ъглови и с въздуховод.

Какви модели ще открием в Bazar.bg

Онлайн в обявите на съответната категория са достъпни следните разновидности на камини:

  • с пелети;
  • с водна риза;
  • за вграждане;
  • електрически;
  • на дърва;
  • ъглови;
  • с въздуховод.

За да се възползвате и Вие, необходимо е просто да посетите съответната категория, да откриете най-изгодното за Вас предложение и да се свържете с търговеца или да направите поръчката директно през платформата. Тук са достъпни както втора ръка, така и нови предложения. Възползвайте се от неустоимите цени дори още сега!

На пелети На дърва Електрически камини Камини на газ Биокамини Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Камини в гр. Варна Обяви за Камини в гр. Пловдив Обяви за Камини в гр. София Обяви за Камини в гр. Сандански Обяви за Камини в гр. Благоевград Обяви за Камини в гр. Велико Търново Обяви за Камини в гр. Русе Обяви за Камини в гр. Хасково Обяви за Камини в гр. Враца Обяви за Камини в гр. Шумен Обяви за Камини в гр. Стара Загора Обяви за Камини в гр. Добрич Обяви за Камини в гр. Габрово Обяви за Камини в гр. Бургас Обяви за Камини в гр. Пазарджик Обяви за Камини в гр. Ловеч Обяви за Камини в гр. Сливен Обяви за Камини в гр. Казанлък Обяви за Камини в гр. Кърджали Обяви за Камини в гр. Видин Обяви за Камини в гр. Панагюрище Обяви за Камини в гр. Горна Оряховица Обяви за Камини в гр. Смолян Обяви за Камини в гр. Самоков Обяви за Камини в гр. Перник Обяви за Камини в гр. Плевен Обяви за Камини в с. Манастир Обяви за Камини в гр. Кюстендил Обяви за Камини в гр. Свищов Обяви за Камини в гр. Монтана Обяви за Камини в гр. Раковски Обяви за Камини в гр. Силистра Обяви за Камини в гр. Гоце Делчев Обяви за Камини в гр. Търговище Обяви за Камини в гр. Попово Обяви за Камини в гр. Дупница
Подобни предложения: Ъглови легла с матраци казанлък , Ъглови легла втора ръка сливен , Евтини ъглови легла русе