Карти за игра

Оценка 4.6 от 39 гласа.
Намерихме 559 обяви
TOP обява
15 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър вчера, 16:37
15 лв
гр. Враца днес, 07:25
10 лв
гр. Враца днес, 04:54
6 лв
гр. Враца днес, 04:52
6 лв
гр. Враца днес, 04:49
18 лв
гр. Враца днес, 04:49
25 лв
1 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново вчера, 17:43
TOP обява
15 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър вчера, 16:37
30 лв
гр. София, Младост 3 вчера, 14:26
40 лв
гр. Варна, Спортна зала вчера, 12:12
10 лв
гр. Хасково, Бадема вчера, 07:49
4 лв
10 лв

Картите са отдавна познато средство за приятно уплътняване на свободното време, но как правилно да изберем подходящото за нас тесте? В следващите редове също ще разберем предимствата на Bazar.bg и защо да купим именно от тях?

Как да изберем комплект карти за игра

Картите представляват еднакви и малки по размер картонени или пластмасови правоъгълници, които на гърба си имат абсолютно еднакво изображение. На лицевата им част се виждат образите на дама, вале, поп, асо, седмици, осмици, пика спатия, каро, купа и т.н. Тестето обикновено се състои от 32 карти, което още се нарича колода. В зависимост от предназначението им се различава и броят в една колода - 20, 24, 32, 36 или 52.

Какви игри могат да се играят с тях

Един комплект може да се използва за най-различни игри, като:

  • Сантасе;
  • Покер;
  • Пасианси;
  • Белот;
  • Бридж и т.н.

 

Разнообразието е огромно, така че избор има и то на евтини цени, а в интернет лесно могат да бъдат проверени и правилата на всяка от тях. Какви комплекти обаче са достъпни в раздела от онлайн обяви на Bazar.bg?

Защо да се доверим на Bazar.bg

В категорията на сайта се предлагат различни на брой колоди в зависимост от предназначението. Тук ще откриете и различни по оформление комплекти от цяла България, така че с един бърз поглед ще можете да направите своя избор. В сайта всекидневно се качват нови предложения, а поръчките се извършват лесно и бързо чрез нашия инструмент за връзка с продавача. Възползвайте се!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Филми Обяви за Спортни стоки Обяви за Музика Обяви за Музикални инструменти Обяви за Антики и колекционерски Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Карти за игра в гр. Варна Обяви за Карти за игра в гр. Враца Обяви за Карти за игра в гр. София Обяви за Карти за игра в гр. Пловдив Обяви за Карти за игра в гр. Бургас Обяви за Карти за игра в гр. Стара Загора Обяви за Карти за игра в гр. Хасково Обяви за Карти за игра в гр. Плевен Обяви за Карти за игра в гр. Търговище Обяви за Карти за игра в гр. Ямбол Обяви за Карти за игра в гр. Русе Обяви за Карти за игра в гр. Видин Обяви за Карти за игра в гр. Габрово Обяви за Карти за игра в гр. Поморие Обяви за Карти за игра в гр. Велико Търново Обяви за Карти за игра в гр. Шумен
Подобни предложения: Евтини ъглови кухни в бургас , Евтини шкафчета за кухня варна , Евтини кръгли маси варна