351

карти за игра

Оценка 4.7 от 10 гласа.
TOP обява
6 лв
гр. София
20 лв
25 лв
гр. Стара Загора, Аязмото
TOP обява
6 лв
гр. София
20 лв
гр. Благоевград
Не е указана
12 лв
гр. Сливен, Център
8,70 лв
гр. София, Гео Милев
40 лв
гр. София, Изток
75 лв
гр. Пловдив
10 лв
гр. София, Света Троица
9 лв
гр. Пловдив, Кършияка
1,50 лв
гр. София, Симеоново
3 лв
25 лв
гр. Хасково
10 лв
гр. София, Център
12 лв
гр. Враца
25 лв
гр. Враца
58 лв
6 лв
гр. Враца
20 лв
2 лв
гр. София, Света Троица
30 лв
120 лв

Картите са отдавна познато средство за приятно уплътняване на свободното време, но как правилно да изберем подходящото за нас тесте? В следващите редове също ще разберем предимствата на Bazar.bg и защо да купим именно от тях?

Как да изберем комплект карти за игра

Картите представляват еднакви и малки по размер картонени или пластмасови правоъгълници, които на гърба си имат абсолютно еднакво изображение. На лицевата им част се виждат образите на дама, вале, поп, асо, седмици, осмици, пика спатия, каро, купа и т.н. Тестето обикновено се състои от 32 карти, което още се нарича колода. В зависимост от предназначението им се различава и броят в една колода - 20, 24, 32, 36 или 52.

Какви игри могат да се играят с тях

Един комплект може да се използва за най-различни игри, като:

  • Сантасе;
  • Покер;
  • Пасианси;
  • Белот;
  • Бридж и т.н.

 

Разнообразието е огромно, така че избор има и то на евтини цени, а в интернет лесно могат да бъдат проверени и правилата на всяка от тях. Какви комплекти обаче са достъпни в раздела от онлайн обяви на Bazar.bg?

Защо да се доверим на Bazar.bg

В категорията на сайта се предлагат различни на брой колоди в зависимост от предназначението. Тук ще откриете и различни по оформление комплекти от цяла България, така че с един бърз поглед ще можете да направите своя избор. В сайта всекидневно се качват нови предложения, а поръчките се извършват лесно и бързо чрез нашия инструмент за връзка с продавача. Възползвайте се!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музика Обяви за Музикални инструменти Обяви за Колекционерски Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Билети и Събития Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Карти за игра в гр. Варна Обяви за Карти за игра в гр. София Обяви за Карти за игра в гр. Враца Обяви за Карти за игра в гр. Пловдив Обяви за Карти за игра в гр. Стара Загора Обяви за Карти за игра в гр. Бургас Обяви за Карти за игра в гр. Русе Обяви за Карти за игра в гр. Търговище Обяви за Карти за игра в гр. Сливен Обяви за Карти за игра в гр. Благоевград