Зареждане...

Кенгура и ранички

Оценка 4.7 от 53 гласа.
Намерихме 1 675 обяви
4 лв
10 лв
гр. София
20 лв
гр. София
25 лв
гр. Добрич
30 лв
гр. Плевен
25 лв
гр. Добрич
40,98 лв
21,90 лв
гр. Русе, Чародейка - Юг

Детски кенгурута и ранички – как да ги купим изгодно?

Раница за носене на бебе или за носене от бебе – и двата типа сме събрали в един раздел. Ако търсите точно такава в момента, вижте какви предложения има на нашие страници.

Какви детски кенгурута ще открием в раздела

Да носиш бебето със свободни ръце е екстра, която всеки родител цени. Възползвайте се от нея при всяка удобна възможност, тъй като не след дълго ще дойде период, в който мъникът ще е голям за дълго носене, но все още няма да може да ходи свободно и ще се наложи да се придвижвате само с количка. А това ви прави далеч по-малко мобилни. Този тип приспособления обикновено са за деца до 9 кг. При нас може да закупите качествени:

  • кенгура;
  • слингове.

Каква детска раничка да купим

Когато все още не става дума за училище, раничката е по-скоро аксесоар. Тя може да служи за съхранение на вещите за детската градина, но детето на практика не я носи на гърба си нито много дълго, нито с тежък товар. Така че за малката възраст все още няма нужда да търсите раници с посилен гръб и анатомични презрамки. Важното е тя да е от качествен материал и детето да се чувства добре с нея и да я харесва. Обърнете внимание и на закопчаването. Нека да му е удобно, за да се справя самò с поставянето и изваждането на вещи. 

Как помага в избора ни Bazar.bg

Кенгуруто е приспособление, което се използва сравнително кратко време, така че се запазва доста добре след излизането от употреба. Това предоставя чудесна възможност за закупуване на модел втора употреба в отлично качество на атрактивна цена. Същото важи и за детските раници. Те не биват подлагани на сериозно натоварване, така че остават съвсем нови за второ ползване.

При нас ще откриете по много и от двата типа вещи. Евтини, качествени и носещи настроение. Възползвайте се!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Кенгура и ранички в гр. София Обяви за Кенгура и ранички в гр. Русе Обяви за Кенгура и ранички в гр. Пловдив Обяви за Кенгура и ранички в гр. Варна Обяви за Кенгура и ранички в гр. Плевен Обяви за Кенгура и ранички в гр. Бургас Обяви за Кенгура и ранички в гр. Стара Загора Обяви за Кенгура и ранички в гр. Добрич Обяви за Кенгура и ранички в гр. Велико Търново Обяви за Кенгура и ранички в гр. Хасково Обяви за Кенгура и ранички в гр. Шумен Обяви за Кенгура и ранички в гр. Казанлък Обяви за Кенгура и ранички в гр. Враца Обяви за Кенгура и ранички в гр. Сливен Обяви за Кенгура и ранички в гр. Пазарджик Обяви за Кенгура и ранички в гр. Габрово Обяви за Кенгура и ранички в гр. Благоевград Обяви за Кенгура и ранички в гр. Ямбол Обяви за Кенгура и ранички в гр. Перник Обяви за Кенгура и ранички в гр. Разград Обяви за Кенгура и ранички в гр. Монтана Обяви за Кенгура и ранички в гр. Димитровград Обяви за Кенгура и ранички в гр. Кърджали Обяви за Кенгура и ранички в гр. Силистра Обяви за Кенгура и ранички в гр. Смолян Обяви за Кенгура и ранички в гр. Горна Оряховица Обяви за Кенгура и ранички в гр. Берковица Обяви за Кенгура и ранички в гр. Дупница Обяви за Кенгура и ранички в гр. Ловеч Обяви за Кенгура и ранички в гр. Видин Обяви за Кенгура и ранички в гр. Кюстендил Обяви за Кенгура и ранички в гр. Гоце Делчев Обяви за Кенгура и ранички в гр. Троян Обяви за Кенгура и ранички в гр. Сандански Обяви за Кенгура и ранички в гр. Свиленград Обяви за Кенгура и ранички в гр. Павликени
Подобни предложения: Инвалидна количка втора рька , Евтини матраци в русе , Евтини еднолицеви матраци в Стара Загора