Клавиатури и мишки

Оценка 4.5 от 116 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 846 обяви
10 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
15 лв
10 лв
гр. Габрово, Център
35 лв
15 лв
14 лв
гр. София, Овча купел 1
11,99 лв
гр. Димитровград, Хасково
34 лв
с. Чепинци, София-град
94 лв
с. Чепинци, София-град
24 лв
с. Чепинци, София-град
71 лв
с. Чепинци, София-град
13 лв
с. Чепинци, София-град
96 лв
с. Чепинци, София-град
25 лв
с. Чепинци, София-град

Как да изберем клавиатура и мишка за нашия компютър е доста сложен въпрос. Всички ние имаме различни потребности, а на фона на огромното разнообразие от видове, проблемът се решава още по-трудно. Само онлайн можете да намерите безкрайно много обяви, които предлагат един или друг продукт, а цените са една от друга по-атрактивни.

Каква е разликата между безжични и с кабел

Напоследък все по-голям интерес има към така наречените безжични мишки и клавиатури. Те биват различни видове, като според цената тяхното качество и функции могат значително да варират.

И двата варианта си имат своите предимства и недостатъци. При безжичните модели удобството е несравнимо, но за разлика от тези с кабел, те изискват редовна подмяна на батериите и могат да ви “изоставят” в решаващ момент.

Защо да изберем Bazar.bg.

Bazar.bg е най-доброто място за онези от вас, които искат да оборудват своя компютър с нова безжична мишка или клавиатура. Това ще повиши значително качеството на вашата работа, както и на моментите, в които просто релаксирате пред компютъра. Тук ще намерите:

  • голямо разнообразие от марки;
  • широк спектър по отношение на функциите;
  • голям диапазон от цени;
  • нови и употребявани решения.
A4 Apple Asus Canyon Dell Hama Logitech Microsoft Други
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Клавиатури и мишки в гр. София Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Варна Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Пловдив Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Стара Загора Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Плевен Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Бургас Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Казанлък Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Русе Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Хасково Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Шумен Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Благоевград Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Велико Търново Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Девин Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Пазарджик Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Перник Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Димитровград Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Търговище Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Видин Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Асеновград Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Враца Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Кюстендил Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Сливен Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Добрич Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Смолян Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Габрово Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Дупница Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Ямбол Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Силистра Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Нова Загора Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Петрич Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Гоце Делчев Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Лом Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Разград Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Кърджали Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Троян Обяви за Клавиатури и мишки в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Евтини калъфи за таблети с клавиатура , Мазда Сх 5 Цена , Продавам Бюра За компютър