Ключарски услуги

Оценка 4.7 от 52 гласа.
Намерихме 38 обяви
10 лв
гр. София, Манастирски ливади
Не е указана
гр. Плевен, Мара Денчева
Не е указана
Не е указана
гр. Варна, Център
Не е указана
гр. Пловдив, Център
Не е указана
гр. София, Младост 3
Не е указана
Не е указана
гр. Костинброд, София област
3 лв
гр. Костинброд, София област
2,50 лв
гр. София, Център
Не е указана
гр. Русе
Не е указана
гр. Плевен, Широк център
Не е указана
гр. Плевен, Сторгозия
3 лв
гр. Русе, Централен южен район

Ключарските услуги са изключително полезни. Винаги можете да се окажете в ситуация, в която да имате спешна нужда от ключар. В Bazar.bg ще откриете обяви за денонощни услуги от този тип в София и в страната. 

Какво представляват ключарските услуги

Тази дейност предлага широк спектър от услуги в различни ситуации. Ето какво ще откриете в раздела: 

  • автоключар - отключване на автомобилни ключалки;
  • изработване на ключове;
  • прекодиране на брави; 
  • отключване на сейфове, каси и всякакъв тип секретни брави; 
  • смяна на патрони; 
  • изработване на копия от съществуващи ключове; 
  • продажба и монтаж на брави и патрони;
  • продажба на катинари. 

Кога имаме нужда от ключар

Ключовете са сред вещите, които най-често губим. Без тях не можем отключим вратите на жилището, офиса или колата си. При попадане в такава ситуация най-често търсим майстор ключар. При случай на разбита или повредена брава, тя трябва незабавно да се замени с нова. Ако се нанасяте в ново жилище, трябва да осигурите резервни ключове за цялото семейство. Повредата на отключващия механизъм на гаража също е момент, в който без съмнение ще имате спешна нужда от професионална намеса.

Защо да изберем Bazar.bg

Можете да разчитате на онлайн обявите в сайта по всяко време на денонощие в случай на нужда. Всяка една от тях позволява ви дава лесна връзка с избрания ключар. Сред големите предимства е, че локацията на всеки е посочена нагледно и по този начин можете да изберете най-близката до вас.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ключарски услуги в гр. София Обяви за Ключарски услуги в гр. Пловдив Обяви за Ключарски услуги в гр. Плевен Обяви за Ключарски услуги в гр. Бургас Обяви за Ключарски услуги в гр. Шумен
Подобни предложения: Гардироби софия , Евтино бюро софия , Продажби на легла софия