Зареждане...

ключове, контакти и щепсели

Намерихме 723 обяви
25 лв
гр. Варна
20 лв
2 лв
гр. Варна, Христо Ботев
18 лв
гр. Кърджали, Център
20 лв
гр. Русе, Здравец Изток
4 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
18 лв
гр. София, Гео Милев
1,20 лв
7,99 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
Не е указана
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
Не е указана
гр. Чирпан, Стара Загора
2 лв
15 лв
гр. Аксаково, Варна
Не е указана
13 лв
10 лв
65 лв
1 лв
гр. Плевен, 9-ти квартал

Ключовете, контактите и щепселите са част от всеки дом. С тяхна помощ захранвате с електричество уредите, които използвате почти непрекъснато в ежедневието си. В тази категория на Bazar.bg се публикуват обяви с този вид електрически приспособления, които можете да поръчате до всяка точка на страната. 

Какви са предимствата от правилно обезопасената електрическа система

Обезопасяването на ел. инсталацията в жилището е от изключителна важност за безопасността на всички негови обитатели. Цялостното ѝ изграждане се извършва от електротехници. Отделни ремонти и подмяна на консумативи, като смяна на крушки, фасонки, контакти и бушони можете да правите без проблем и сами с подходящите инструменти и материали, спазвайки правилата за безопасна работа с ток. Задължително е преди да започнете, да изключите токоподаването към мястото, което ще поправяте. Добре е за такива случаи, да си набавите мултицет - уред, с който може да се измерва тока. Обръщайте сериозно внимание на състоянието на всеки елемент от ел. системата в дома си. По този начин гарантирате, от една страна, безопасност за семейството, а от друга, запазвате уредите си здрави.

Какво ще откриете в раздела

Обявите тук предлагат всякакъв вид консумативи, свързани с електричеството у дома. Ето кои са най-често срещаните:

  • контакти;
  • щепсели;
  • ключове;
  • бушони;
  • фасонки;
  • контактори;
  • трансформатори.

Как Bazar.bg помагат в избора ни

Bazar.bg е на ваше разположение винаги, когато имате нужда от нещо. Просто потърсете желания артикул, запознайте се с условията за доставка и поръчайте! Не мислете за бюджета си, защото цените в сайта са изключително изгодни.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. София Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Пловдив Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Варна Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Русе Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Стара Загора Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Хасково Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Перник Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Сливен Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Свищов Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Шумен Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Горна Оряховица Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Велико Търново Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Кърджали Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Сандански Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Костенец Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Троян Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Благоевград Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Плевен Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Бургас Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Разград Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Видин Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Търговище Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Асеновград Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Враца Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Пазарджик Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Аксаково Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Смолян Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Костинброд Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Божурище Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Нови Искър Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Добрич Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Габрово Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Ямбол Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Пещера Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Севлиево Обяви за Ключове, контакти, щепсели в гр. Димитровград
Подобни предложения: Предлагам Работа за Електротехници, Цени на Парфюми за мъже и жени, Сайт за Пантофи за жени