Колита

Оценка 4.5 от 177 гласа.
Намерихме 3 обяви
500 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
600 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
1 800 лв
гр. Козлодуй, Враца

Звездата на колитата изгря със сериала “Ласи” и направи тази порода известна в целия свят. Породата е сравнително стара и произлиза от Шотландия и Уелс.

Какъв е характерът на кучетата от порода Коли

Те са описвани като кучета за семейство. Много предпочитани са за другари в дома. Изключително рядко може да са нервни или агресивни и имат благ нрав. Характерът им е добронамерен и са силно привързани към стопаните си. Схващат много бързо и обичат предизвикателства, щом стане дума за обучение или дресировка. Най-важното, което трябва да знаете за тях, е, че:

  • са любвеобилни и се привързват;
  • са умни и схватливи;
  • имат специални хранителни нужди.

Взискателни ли са по отношение на храненето

Една от особеностите на тези кучета е, че често са съпътствани от проблеми със стомаха, като например подуване. Това може да се избегне с хранене на по-малки интервали и с по-малко количество. Менюто трябва да съдържа минерали и витамини и да бъде разнообразно. Колитата се славят с огромен апетит. Добре е да питате специалист или да проучите добре онлайн с какво да храните точно своя спътник с четири лапи.

Как Bazar.bg помага да си намерим домашен любимец

За улеснение на всички хора търсещи нов член на семейството, Bazar.bg помага с наличие на голям брой обяви, сред които да изберете точното предложение и цена за Вас.

Обяви от “Кучета”
250 лв
гр. Варна, Виница
200 лв
гр. Елхово, Ямбол
2 000 лв
гр. Стара Загора
450 лв
гр. Варна, Автогара
1 999 лв
гр. Пловдив
150 лв
гр. Две могили, Русе
300 лв
гр. Омуртаг, Търговище
Не е указана
гр. Димитровград, Хасково
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Подобни предложения: Бюра за компютър стара , Храни добавки напитки област велико търново , Обикновенни шкафове стара загора