Геймърски Компютър

Оценка 5 от 4 гласа.
Намерихме 481 обяви
150 лв
гр. София
280 лв
гр. Пазарджик
Не е указана
гр. София
100 лв
гр. Пловдив, Тракия
410 лв
450 лв
гр. Девин, Смолян
510 лв
гр. Добрич
270 лв
гр. Стара Загора, Център

Какво трябва да знаем при избора на геймърски компютър?

Всеки човек, запален по хобито си, е готов да направи сериозни инвестиции в своето оборудване. А когато хобито е видео игри, то компютърът няма как да е друг освен от най-висок клас.

Какви са най-важните характеристики

  • Графична карта – Тя е от особено голямо значение. Без нея няма как качествено да се възпроизведе 3D графиката. По-високите ѝ гигабайти означават, че се използва по-голям еквивалент от производителността на екрана.
  • Процесор – Обърнете внимание колко ядрен е. Повечето ядра гарантират по-високата тактова честота (измерва се в GHz).
  • RAM памет – Колкото по-голяма е оперативната памет, толкова по-добре. Геймърските модели често са оборудвани с 8 GB, а има и такива с 16GB и дори с 32 GB.
  • Твърд диск – HDD е по-широко разпространеният вариант, който върши добра работа, но все пак любителите на игрите обикновено се спират на SSD опция. Твърдият диск отговаря за по-бързото зареждане на системите и приложенията.

Какво ще откриете в раздела

На страниците ни за вашето внимание се конкурират предложения с разнообразни показатели и екстри. Те са сглобени специално за геймъри и са с подходящите компоненти, които да отговарят на високите изисквания за възпроизвеждане на игри. Някои от предложенията са нови, други са втора ръка. Има и оферти, на които само някои от частите са употребявани, а други са все още в гаранция. Редица компютърни сервизи предлагат свои конфигурации.

Защо да го закупим от Bazar.bg

Стотици онлайн обяви, качествени продукти, отлични характеристики. Възможностите при нас са стотици, а цените – най-изгодните на пазара. Геймърският компютър може да е приеман като скъпа придобивка, но ние доказваме, че това невинаги е така. Уверете се сами! Оборудвайте се с мощна машина за вълнуващи емоции!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Геймърски в гр. София Обяви за Геймърски в гр. Варна Обяви за Геймърски в гр. Пловдив Обяви за Геймърски в гр. Шумен Обяви за Геймърски в гр. Стара Загора Обяви за Геймърски в гр. Бургас Обяви за Геймърски в гр. Търговище Обяви за Геймърски в гр. Силистра Обяви за Геймърски в гр. Русе Обяви за Геймърски в гр. Сливен Обяви за Геймърски в гр. Добрич Обяви за Геймърски в гр. Горна Оряховица Обяви за Геймърски в гр. Враца Обяви за Геймърски в гр. Ямбол Обяви за Геймърски в гр. Разград Обяви за Геймърски в гр. Велико Търново Обяви за Геймърски в гр. Севлиево Обяви за Геймърски в гр. Перник Обяви за Геймърски в гр. Попово Обяви за Геймърски в гр. Хасково Обяви за Геймърски в гр. Балчик Обяви за Геймърски в гр. Нова Загора Обяви за Геймърски в гр. Плевен Обяви за Геймърски в гр. Гоце Делчев Обяви за Геймърски в гр. Благоевград Обяви за Геймърски в гр. Бяла Обяви за Геймърски в гр. Пазарджик Обяви за Геймърски в гр. Елин Пелин Обяви за Геймърски в гр. Габрово
Подобни предложения: Геймърски столове град добрич , Геймърски бюра перник , Компютърни бюра габрово