Зареждане...

Кошарки за бебета

Оценка 4.7 от 88 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 671 обяви
TOP обява
64,99 лв
гр. Пловдив
148,99 лв
225 лв
60 лв
гр. Бургас
130 лв
80 лв
90 лв
гр. Варна
100 лв
100 лв
60 лв
180 лв
гр. Варна, Конфуто
30 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
45 лв
гр. Варна

Каква бебешка кошара да изберем е изключително сложен въпрос. На първо място зависи от финансовите ви възможности. Макар и всички модели да покриват поне минимални стандарти за качество, все пак цените определят и наличните възможности за ползване.

И докато по-обикновените модели служат само за спане, то онези, които се предлагат на по-високи цени, не рядко предлагат и изключително добри възможности за игри. Това е свързано с издръжливостта на сама кошара, но също и с пространството и здравината на страничните прегради.

Как се сгъва

Някои от най-новите бебешки кошари се създават с възможност да се сгъват. Причината е в това, че производителите осъзнават сериозния проблем с ограниченото пространство и се опитват да намерят практично решение. Тъй като всеки един модел си има своите особености, важно е да се прочетат предварително всички налични инструкции за употреба.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg

Bazar.bg ни препоръчва когато оборудваме детската стая да избираме кошарата изключително внимателно. Тук можете да намерите:

  • огромен избор от обяви;
  • широк спектър на цените;
  • възможност за доставка до дома;
  • сравняване на различни предложения.
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Кошарки в гр. София Обяви за Кошарки в гр. Варна Обяви за Кошарки в гр. Пловдив Обяви за Кошарки в гр. Бургас Обяви за Кошарки в гр. Стара Загора Обяви за Кошарки в гр. Хасково Обяви за Кошарки в гр. Ямбол Обяви за Кошарки в гр. Добрич Обяви за Кошарки в гр. Русе Обяви за Кошарки в гр. Търговище Обяви за Кошарки в гр. Велико Търново Обяви за Кошарки в гр. Плевен Обяви за Кошарки в гр. Видин Обяви за Кошарки в гр. Сливен Обяви за Кошарки в гр. Шумен Обяви за Кошарки в гр. Пазарджик Обяви за Кошарки в гр. Разград Обяви за Кошарки в гр. Димитровград Обяви за Кошарки в гр. Асеновград Обяви за Кошарки в гр. Карнобат Обяви за Кошарки в гр. Свиленград Обяви за Кошарки в гр. Смолян Обяви за Кошарки в гр. Кюстендил Обяви за Кошарки в гр. Горна Оряховица Обяви за Кошарки в гр. Монтана Обяви за Кошарки в гр. Казанлък Обяви за Кошарки в гр. Петрич Обяви за Кошарки в гр. Ловеч Обяви за Кошарки в гр. Перник Обяви за Кошарки в гр. Нови пазар Обяви за Кошарки в гр. Нова Загора Обяви за Кошарки в гр. Созопол Обяви за Кошарки в с. Калипетрово Обяви за Кошарки в гр. Кърджали Обяви за Кошарки в гр. Стамболийски Обяви за Кошарки в гр. Съединение
Подобни предложения: Прегради за детски креватчета , Бебешки дървени кошарки , Спално бельо за кошарки