Куриерски услуги

Намерихме 7 обяви
Не е указана

Търсите най-коректния куриер? На нашите страници ще намерите разнообразни предложения.

Какво представляват куриерските услуги

Длъжността на куриера възниква преди векове – това е човек, който пренася бързо писма и други малки пратки от една до друга точка. Съвременните онлайн комуникации и моторни транспортни средства променят естеството на куриерските услуги. В наши дни пакетите вече са с доста разнообразна големина – от една педя до няколко тона. Дестинацията, до която се изпращат пък, може да бъде в същия град или в друга държава.

Какви са вариантите за големи по обем пратки

Куриерските услуги за пратки с по-голямо тегло и обем варират според вида на пренасяната стока, както и според това как може да бъде опакована. При повечето фирми най-евтини са предложенията за пратки, опаковани с палети, тъй като те са лесни за преместване и товарене със специализирана техника.

Защо да се доверите на Bazar.bg

На страниците на специализирания раздел ще откриете разнообразни обяви:

  • фирми, предлагащи транспорт в конкретен град (София, Варна, Пловдив и др.);
  • пратки до чуждестранни държави (Гърция, Англия, Германия и др.);
  • транспорт на животни;
  • големи пратки с камиони за България;
  • пазаруване и доставка на продукти до адрес.

Без значение дали търсите метод за транспорт на стоки, багажи или други разнообразни по тип и обем пратки, разгледайте офертите на нашите страници. Има алтернатива на големите куриерски фирми и тя Ви очаква със своите достъпни цени онлайн на Базар.бг!

Обяви от “Транспортни, хамалски”
Не е указана
Не е указана
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Kуриерски услуги в гр. София
Подобни предложения: Обяви за Протектори за телефони и фолиа Варна, Обяви за Макари Карнобат, Обяви за Къмпинг оборудване Банско