Зареждане...

Лъкове и арбалети

Оценка 4.7 от 48 гласа.
Намерихме 72 обяви
TOP обява
69 лв
TOP обява
69 лв
125 лв
гр. София, Център
1 200 лв
гр. София
20 лв
гр. Пловдив
35 лв
гр. София
580 лв
гр. Ямбол
30 лв
240 лв
гр. Варна, Аспарухово
840 лв
гр. Габрово, Бойката
55 лв
гр. Габрово, Бойката
80 лв
гр. Габрово, Бойката
59 лв
с. Крайници, Кюстендил
6 лв
60 лв
гр. Видин, Гео Милев
270 лв
215 лв
гр. София, Център
90 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
250 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
9 лв
гр. Сопот, Пловдив
90 лв
гр. Пловдив, Тракия

Ако сте открили своето хоби в стрелбата, сте попаднали на точното място. В онлайн каталога на Базар.бг можете да закупите стотици лъкове и арбалети с отлично качество.

С какво се различава лъкът от арбалета

Двете спортни приспособления се базират на устройството на едноименните оръжия, общото между които е, че изстрелват стрели.

Лъкът е доста по-старият и познат за повечето древни култури вариант. Състои се от тяло (твърдата част, която има ръкохватка и рамо, което е по-гъвкаво и пружинира при огъването) и тетива (еластична част - придава ускорение). Стреля се чрез силата на човека, която оръжието превръща в кинетична енергия и я придава на стрелата.

Арбалетът се появява през Средновековието. Той е базиран върху устройството на стрелата, към което е добавен приклад. Има спусков механизъм, с който стрелата може да се застопори. Това позволява по-добро прицелване, тъй като стрелецът разполага с време.

За какво могат да се използват

Традиционните лъкове не се използват по оригиналното си предназначение и не участват в битки. Те служат за занимания за свободното време, като със спортна стрелба, различни състезателни игри и лов.

Как Bazar.bg помага при избора

  • Огромен избор на различни видове лъкове и арбалети (дървени, мощни, спортни);
  • Нови и втора ръка;
  • Ниски цени;
  • Нови обяви всеки ден;
  • Предлагане на услуги в раздела (изработване, ремонт, тренировки);
  • Ползване на доставка с отстъпка.
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Лъкове и арбалети в гр. София Обяви за Лъкове и арбалети в гр. Пловдив Обяви за Лъкове и арбалети в гр. Казанлък Обяви за Лъкове и арбалети в гр. Видин Обяви за Лъкове и арбалети в гр. Варна Обяви за Лъкове и арбалети в гр. Габрово
Подобни предложения: Шкаф втора ръка плевен , Столове втора употреба в бургас , Втора ръка столове шумен