Зареждане...

Работни лаптопи

Оценка 4.6 от 125 гласа.
Намерихме 1 187 обяви
TOP обява
250 лв
гр. Пловдив
TOP обява
650 лв
гр. Варна
TOP обява
1 200 лв
гр. София, Люлин 8
TOP обява
1 200 лв
гр. София, Люлин 8
500 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
399,99 лв
гр. Благоевград
210 лв
гр. София, Хаджи Димитър
175 лв
гр. Пловдив
TOP обява
1 200 лв
гр. София, Люлин 8
Не е указана
гр. София, Люлин 10
650 лв
гр. Ямбол, Златен рог
50 лв
гр. София, Център
250 лв
гр. Перник, Изток
1 400 лв
гр. Пазарджик, Моста на Лютата
333 лв
гр. Враца, Сениче
750 лв
гр. Плевен, Идеален център
40 лв
200 лв
гр. Пловдив, Център
220 лв
гр. София
290 лв
гр. Пловдив, Тракия
1 400 лв
гр. София
66 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона А

Как да изберем лаптоп за работа е сложен въпрос, към който трябва да подходим с изключително внимание. В търговската мрежа има различни видове, но въпросът е в това, че когато ни трябва за професионални нужди, качеството е много важно.

Втора ръка или нов

При избирането на преносим компютър винаги съществува опцията да купим устройство втора ръка. На пазара се предлагат различни видове, а покупката може да стане както онлайн, така и на място в избран магазин.

Общото между тях е, че се предлагат на по-добри цени в сравнение със стойността на един нов лаптоп. Да не говорим, че по параметри втората употреба може да изглежда доста неустоимо.

Проблемът е, че ако вземете това решение поемате и не малък риск, тъй като често тези устройства не са в много добро състояние, а дори и когато са ремонтирани, те отново създават грижи.

Какво още можем да открием в Bazar.bg.

На страниците на Bazar.bg можете да намерите голямо разнообразие от идеи, които се предлагат на различни цени. Измежду многобройните обяви ще видите голям избор от устройства. Когато избирате лаптоп за работа, трябва да обърнете внимание на следните параметри:

  • RAM памет;
  • хард диск;
  • мощност на процесора;
  • видеокарта;
  • много други според предназначението.
ASUS Acer Apple Dell Fujitsu HP Lenovo MSI Sony Toshiba Други
8,9 инча 10,1 инча 11,6 инча 12,1 инча 12,5 инча 13,3 инча 14 инча 15,4 инча 15,6 инча 17,3 инча
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Лаптопи за работа в гр. София Обяви за Лаптопи за работа в гр. Варна Обяви за Лаптопи за работа в гр. Пловдив Обяви за Лаптопи за работа в гр. Плевен Обяви за Лаптопи за работа в гр. Добрич Обяви за Лаптопи за работа в гр. Шумен Обяви за Лаптопи за работа в гр. Бургас Обяви за Лаптопи за работа в гр. Стара Загора Обяви за Лаптопи за работа в гр. Сливен Обяви за Лаптопи за работа в гр. Русе Обяви за Лаптопи за работа в гр. Петрич Обяви за Лаптопи за работа в гр. Благоевград Обяви за Лаптопи за работа в гр. Разград Обяви за Лаптопи за работа в гр. Хасково Обяви за Лаптопи за работа в гр. Пазарджик Обяви за Лаптопи за работа в гр. Враца Обяви за Лаптопи за работа в гр. Велико Търново Обяви за Лаптопи за работа в гр. Попово Обяви за Лаптопи за работа в гр. Ямбол Обяви за Лаптопи за работа в гр. Габрово Обяви за Лаптопи за работа в гр. Търговище Обяви за Лаптопи за работа в гр. Видин Обяви за Лаптопи за работа в гр. Кърджали Обяви за Лаптопи за работа в к.к. Златни пясъци Обяви за Лаптопи за работа в гр. Разлог Обяви за Лаптопи за работа в гр. Горна Оряховица Обяви за Лаптопи за работа в гр. Монтана Обяви за Лаптопи за работа в гр. Димитровград Обяви за Лаптопи за работа в гр. Асеновград Обяви за Лаптопи за работа в гр. Луковит Обяви за Лаптопи за работа в гр. Левски Обяви за Лаптопи за работа в гр. Казанлък Обяви за Лаптопи за работа в гр. Свиленград Обяви за Лаптопи за работа в гр. Перник Обяви за Лаптопи за работа в гр. Долни чифлик Обяви за Лаптопи за работа в с. Драгиново
Подобни предложения: Спалня Комплекти втора употреба , Малки гардероби втора употреба , Секции русе втора употреба