Зареждане...

масажори

Оценка 4.5 от 121 гласа.
Намерихме 1 042 обяви
TOP обява
15 лв
гр. Стара Загора, Център
TOP обява
15 лв
гр. Стара Загора, Център
50 лв
гр. София
900 лв
гр. Сливен, Център
40 лв
гр. Русе
89 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
8,50 лв
58 лв
гр. София, Младост 1
7 лв
гр. Пловдив, Кършияка
36 лв
гр. Разград
29 лв
гр. Луковит, Ловеч
57,99 лв
гр. Ихтиман, София област
16,99 лв
гр. Ихтиман, София област
50 лв
гр. София, Младост 1

Какви видове масажори можем да открием

Качественият уред за масаж има съществено значение за здравето, добрата форма и доброто себеусещане. Вижте как Bazar.bg може да ви помогне да го откриете.

На кого е нужен масажор за тялото

Ако започнем да изреждаме, едва ли някой ще остане извън групата. Но да опитаме:

 • Хора със статична професия, които прекарват работния си ден в една позиция на тялото;
 • Хора, които извършват физически натоварващ труд;
 • Спортисти;
 • Бременни;
 • Възрастни хора;
 • Всички, които усещат умора и се нуждаят от отпускане.

Какви части на тялото можете да масажирате

 • Гръб;
 • Рамене;
 • Врат;
 • Лице;
 • Глава;
 • Крака (отпускащ или антицелулитен масаж).

Масажът се отразява благотворно почти на всяка част от тялото. В различните случаи целта му може да бъде да отпуска мускулите, да раздвижи лимфата, да се пребори със задържането на течности и т.н.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В обявите в нашия специализиран раздел може да разгледате най-различни видове масажори: механичен, електрически, вибро, за отделните части на тялото или специализиран. Цените винаги са най-добрите на пазара, а офертите – неустоими! Поръчайте онлайн изгодно сега!

За лице За крака За цяло тяло За гръб и врат Масажни столове Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Масажори в гр. София Обяви за Масажори в гр. Варна Обяви за Масажори в гр. Пловдив Обяви за Масажори в гр. Русе Обяви за Масажори в гр. Стара Загора Обяви за Масажори в гр. Ихтиман Обяви за Масажори в гр. Бургас Обяви за Масажори в гр. Велико Търново Обяви за Масажори в гр. Плевен Обяви за Масажори в гр. Шумен Обяви за Масажори в гр. Монтана Обяви за Масажори в гр. Севлиево Обяви за Масажори в гр. Пазарджик Обяви за Масажори в гр. Враца Обяви за Масажори в гр. Димитровград Обяви за Масажори в гр. Горна Оряховица Обяви за Масажори в гр. Костинброд Обяви за Масажори в гр. Благоевград Обяви за Масажори в гр. Кюстендил Обяви за Масажори в гр. Хасково Обяви за Масажори в гр. Видин Обяви за Масажори в гр. Сливен Обяви за Масажори в гр. Ямбол Обяви за Масажори в гр. Разград Обяви за Масажори в гр. Добрич Обяви за Масажори в гр. Перник Обяви за Масажори в гр. Нова Загора Обяви за Масажори в гр. Самоков Обяви за Масажори в гр. Аксаково Обяви за Масажори в гр. Трявна Обяви за Масажори в гр. Карлово Обяви за Масажори в гр. Силистра Обяви за Масажори в гр. Асеновград Обяви за Масажори в гр. Кърджали Обяви за Масажори в гр. Габрово Обяви за Масажори в с. Българка
Подобни предложения: Масажори против целулит , Масажори Масажни столове втора употреба, Продавам Потници с гол гръб