Зареждане...

Мъжки джапанки

Оценка 4.8 от 80 гласа.
Намерихме 375 обяви
29,99 лв
45 лв
гр. Пловдив, Център
45 лв
45 лв
4 лв
гр. София, Център
12 лв
гр. Русе, Възраждане
12 лв
гр. Русе, Център
30 лв
гр. Пловдив
Не е указана
25 лв
гр. Пловдив
34,99 лв
34,99 лв
50 лв
гр. София

Мъжки джапанки – леки, удобни и евтини

Без тях летният сезон не би бил пълноценен. Нищо не може да се сравни с усещането да захвърлим обувките и да се радваме на почивката си по джапанки. Ако още не сте си ги осигурили, крайно време е.

Какви мъжки джапанки има в раздела

Знаем, че времето ви е ценно, затова сме подредили всички обяви според размерите, а вие можете да въведете още критерии за търсене като град, цена, състояние и т.н. Сред моделите, които се предлагат има и нови, и малко употребявани. Разнообразието е голямо:

  • маркови (Adidas, Puma, Nike, Jordan, Speedo, Kappa и други);
  • с разделение между пръстите (тип прашка);
  • тип чехъл;
  • пъстри или едноцветни;
  • гумени;
  • кожени.

Защо е удобство да ги имаме

С тях се чувстваме комфортно по всяко време вкъщи. Можем да ги обявим за официален партньор и на почивката на вилата. А за морето и басейна – там са незаменими. Чак се чувстваме непривично, когато дойде времето след тях да обуем нормални обувки.

Джапанките не просто са удобни, те носят спокойствие и усещане за релакс.

Къде можем да ги носим според Bazar.bg

Освен че са много удобни, те са и практични. Лесно се побират във всеки багаж, така че не забравяйте те да бъдат едно от първите неща, които приготвяте за път. Те не само са безценни по време на отпуската, но са много удобни за ползване и във всеки хотел при кратък престой (бизнес пътуване и др.).

Прегледайте моделите – ще откриете разнообразие от размери. А най-хубавото е, че имате възможност за отлична сделка – офертите започват от 5 лв. Възползвайте се!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Джапанки в гр. София Обяви за Джапанки в гр. Пловдив Обяви за Джапанки в гр. Варна Обяви за Джапанки в гр. Враца Обяви за Джапанки в гр. Бургас Обяви за Джапанки в гр. Русе Обяви за Джапанки в гр. Благоевград Обяви за Джапанки в гр. Сливен Обяви за Джапанки в гр. Стара Загора Обяви за Джапанки в гр. Хасково Обяви за Джапанки в гр. Шумен Обяви за Джапанки в гр. Асеновград Обяви за Джапанки в гр. Бяла Обяви за Джапанки в гр. Кърджали
Подобни предложения: Евтини шкафове за баня плевен , Евтини маси със столове пловдив , Евтини шкафове за кухня пловдив