Зареждане...

Мъжки сандали

Оценка 4.6 от 66 гласа.
Намерихме 537 обяви
28 лв
гр. София, Гео Милев
25 лв
60 лв
40 лв
гр. Русе
Не е указана
гр. Русе
30 лв
гр. Хасково
15 лв
220 лв
гр. София
12 лв
гр. Русе, Възраждане
12 лв
гр. Русе, Възраждане
20 лв
гр. Русе, Възраждане
12 лв
гр. Русе, Възраждане
12 лв
гр. Русе, Възраждане
12 лв
гр. Русе, Възраждане
12 лв
гр. Русе, Възраждане
12 лв
гр. Русе, Център
12 лв
гр. Русе, Широк център
12 лв
гр. Русе, Център
20 лв
гр. София, Гео Милев
40 лв
80 лв
гр. София, Гоце Делчев

Какви мъжки сандали и чехли ще открием онлайн

Нужни са ви обувки за най-горещите летни дни? В Bazar.bg имаме разнообразие от мъжки сандали и чехли. Вижте ги!

Кога да ги носим

Мъжките сандали и чехли са подходящи за по-неформални събития и поводи. Предпочитани са предимно за свободното време. Някои от моделите сандали могат да се носят и на работа, но това зависи от естеството на дейността. Спортните фирми предлагат също модели с еластична подметка и каишки, които са подходящи за доста дълго ходене, включително за планински преходи. 

Какви модели мъжки летни обувки ще откриете в раздела

  • Кожени;
  • Чехли сабо;
  • С отворени пръсти;
  • Със закрити пръсти;
  • Модел крокс;
  • Сандали за трекинг;
  • Чехли с каишка между пръстите;
  • Със закопчалка;
  • Със самозалепваща лента.

Защо да ги поръчаме от Bazar.bg

В нашия онлайн базар на едно място ще откриете модели за разходка, за у дома, за работа, за туризъм. Използвайте търсачката, за да редуцирате резултатите. В нея въведете своя размер, както и изисквания като цена, град, състояние на продукта. Много от летните обувки в обявите са напълно нови, а други са втора ръка в отлично състояние на атрактивни цени.

Когато се спрете на конкретен модел, не забравяйте да заявите доставка с отстъпка, и да подготвите товарителницата чрез Bazar.bg. Използвайте опцията „преглед и тест преди плащане“, за да се уверите, че това е точният размер.

Естествена кожа Спортни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Мъжки сандали в гр. София Обяви за Мъжки сандали в гр. Русе Обяви за Мъжки сандали в гр. Пловдив Обяви за Мъжки сандали в гр. Бяла Обяви за Мъжки сандали в гр. Оряхово Обяви за Мъжки сандали в гр. Бургас Обяви за Мъжки сандали в гр. Варна Обяви за Мъжки сандали в гр. Плевен Обяви за Мъжки сандали в гр. Велико Търново Обяви за Мъжки сандали в гр. Стара Загора Обяви за Мъжки сандали в гр. Хасково Обяви за Мъжки сандали в гр. Шумен Обяви за Мъжки сандали в гр. Свищов Обяви за Мъжки сандали в гр. Търговище Обяви за Мъжки сандали в гр. Сливен Обяви за Мъжки сандали в гр. Ямбол Обяви за Мъжки сандали в гр. Кърджали Обяви за Мъжки сандали в гр. Пазарджик Обяви за Мъжки сандали в гр. Асеновград Обяви за Мъжки сандали в гр. Благоевград Обяви за Мъжки сандали в гр. Несебър Обяви за Мъжки сандали в гр. Казанлък Обяви за Мъжки сандали в гр. Берковица Обяви за Мъжки сандали в гр. Перник Обяви за Мъжки сандали в гр. Силистра Обяви за Мъжки сандали в гр. Нови пазар Обяви за Мъжки сандали в гр. Враца
Подобни предложения: Фирми за охрана на кораби , Фирми търсещи шофьори , Bmw M4 Цена