медицинска апаратура

Оценка 4.5 от 161 гласа.
Намерихме 960 обяви
TOP обява
4 200 €
TOP обява
42,99 лв
гр. Ихтиман, София област
TOP обява
Не е указана
гр. Варна, Център
TOP обява
42,99 лв
гр. Ихтиман, София област
10 лв
гр. София, Красна поляна 1
28 лв
гр. София, Красна поляна 1
36 лв
гр. София, Красна поляна 1
42 лв
гр. София, Красна поляна 1
42 лв
гр. София, Красна поляна 1
36 лв
гр. София, Красна поляна 1
70 лв
гр. Велико Търново
TOP обява
4 200 €
198 лв
гр. София, Гео Милев
243 лв
252 лв
гр. София, Гео Милев
297 лв
гр. София, Гео Милев
Не е указана
гр. София, Център

Каква медицинска апаратура можем да открием онлайн?

Вие знаете точно какво търсите. Вашият кабинет или център се нуждае от конкретни попълнения в инвентара си? Потърсете ги първо при нас!

Каква медицинска апаратура ще открием в раздела

Тук няма място за компромиси с качеството. Всичките медицински уреди, които се предлагат на нашите страници за в отлично състояние. Те ще бъдат ваш верен помощник. Сред обявите на нашите страници можете да откриете:

 • Микроскопи;
 • Ехографи;
 • Набори за реанимация;
 • Апарати за кръвно налягане;
 • Кислородни концентратори;
 • Слухови апарати;
 • Инхалатори;
 • Инсулинови помпи;
 • Проходилки;
 • Болнични легла с променяща се височина;
 • Носилки

и много други.

За кого са полезни обявите

Предложенията в този раздел са разнообразни и насочени както към хора, търсещи домашно оборудване, така и към професионалисти. Можете да се доверите на предложенията на нашите страници за добавяне на важни детайли към ваш кабинет, лаборатория или клиника. А бихте могли и да се възползвате от изгодните оферти, за да се сдобиете с качествена техника за действие в кризисни ситуации у дома.

Защо да купим от Bazar.bg

Когато става дума за грижа за здравето, няма как да разчитаме на импровизация. Конкретни уреди изпълняват конкретни функции. Ние можем да ви помогнем да откриете точните устройства на най-добрата цена. Можете да прегледате обявите подред, но за ваше улеснение сме създали търсачка, за да оптимизирате резултатите. Открийте най-подходящата за вашите нужди качествена апаратура на ниска цена!

Микроскопи Кислородни апарати Ехографи Обективи Други
Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Медицинска апаратура в гр. София Обяви за Медицинска апаратура в гр. Пловдив Обяви за Медицинска апаратура в гр. Варна Обяви за Медицинска апаратура в гр. Стара Загора Обяви за Медицинска апаратура в гр. Враца Обяви за Медицинска апаратура в гр. Русе Обяви за Медицинска апаратура в гр. Бургас Обяви за Медицинска апаратура в гр. Шумен Обяви за Медицинска апаратура в гр. Видин Обяви за Медицинска апаратура в гр. Костенец Обяви за Медицинска апаратура в с. Герман Обяви за Медицинска апаратура в гр. Плевен Обяви за Медицинска апаратура в гр. Велико Търново Обяви за Медицинска апаратура в гр. Добрич Обяви за Медицинска апаратура в гр. Асеновград Обяви за Медицинска апаратура в гр. Сливен Обяви за Медицинска апаратура в гр. Пазарджик Обяви за Медицинска апаратура в гр. Етрополе
Подобни предложения: Продажба на евтини легла , Легла втора употреба русе , Легла втора ръка пловдив