Meizu телефони

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 14 обяви
122,89 лв
80 лв
гр. Видин, Строител
79 лв
гр. Варна
360 лв
гр. Варна
120 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
60 лв
гр. Монтана, Идеален център
95 лв
гр. София, Център
60 лв
гр. Стара Загора, Три чучура - център
160 лв
гр. Стара Загора, Ремиза
110 лв
гр. Перник, Тева
150 лв
95 лв
гр. Благоевград, Струмско

Голямото разнообразие от смартфони и техните покачващи се цени превръщат избора на ново устройство в едно доста неприятно начинание. Утвърдените марки не предлагат големи преимущества пред китайските си съперници и поради тази причина, марката Meizu заслужава да бъде изтъкната като добър избор за всеки, който търси качество на достъпни цени. 

С какво се отличават телефоните Meizu

Смартфоните, произведени от Meizu, предлагат забележителен дизайн. Марката беше една от първите, които включиха екрани без рамки в своите продукти. Отличителното при тях е, че в предната част на устройството се помещава екран, който се простира от край до край. По този начин телефонът успява да предложи голям дисплей в по-компактно тяло. Продуктите на Мейзу притежават отлична производителност, голям обем на батерията и висок капацитет на вътрешната памет. Най-високият клас устройства предлагат камери с изключително висока резолюция на заснемане - 48 мегапискела. 

Какви модели се предлагат

Мейзу имат предложения както във високия, така и в средния и нисък клас телефони. По този начин те предоставят избор и на хората с по-скромни възможности. Най-популярните им модели са:

  • M3 Note;
  • M5 Note;
  • M10;
  • Note 8;
  • Note 9;
  • X8;
  • 16T.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В Bazar.bg ще откриете множество актуални обяви за нови и употребявани смартфони на Мейзу. Разгледайте и изберете сега!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Meizu в гр. Варна Обяви за Meizu в гр. София
Подобни предложения: Втора употреба спалня русе , Втора ръка алуминиева дограма димитровград , Алуминиева дограма за магазин втора ръка