Зареждане...

Мъжки мокасини

Оценка 4.5 от 110 гласа.

Няма намерени обяви по зададените параметри.
Разширете критериите за търсене.

Всеки мъж има право поне на един чифт меки, удобни мокасини – от естествена кожа или велурени, които глезят краката и правят походката лека и безгрижна. Какво точно имаме предвид – погледнете онлайн обявите на Bazar.bg. Ще видите прекрасни мъжки мокасини на примамливи цени.

С какво се характеризират мъжките мокасини

Това са леки обувки с гъвкава подметка. Обикновено са велурени, от естествена кожа или от качествен текстил. Подплатата им най-често е от памучен плат. Могат да са с връзки или затворени, но при всички случаи е осигурено лесното им обуване и плътното прилягане към краката.

Преобладават перфорираните, с дишаща подметка. Отличават се с декоративните си елементи – украсителни тегели, пискюли, промушени ленти, цветови комбинации и т. н.

Какви мъжки модели предлагат обявите на Bazar.bg

Преобладават спортни модели, но се предлагат и изискани официални мъжки мокасини. Ако искате за себе си или за подарък удобни обувки от:

  • естествена кожа;
  • велур;
  • набук;
  • текстил;

тук със сигурност ще намерите.

Какви са предимствата при пазаруване от Bazar.bg

Разнообразието е едно от предимствата, което ви предлага платформата. Другите са изключително приемливите цени; изборът онлайн – без да губите време и да се напрягате; доставката вкъщи с възможност за пробване преди плащане.

Естествена кожа Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Мокасини в гр. София Обяви за Мокасини в гр. Пловдив Обяви за Мокасини в гр. Русе Обяви за Мокасини в гр. Варна Обяви за Мокасини в гр. Бургас Обяви за Мокасини в гр. Сливен Обяви за Мокасини в с. Бели Искър Обяви за Мокасини в гр. Плевен Обяви за Мокасини в гр. Хасково Обяви за Мокасини в гр. Казанлък Обяви за Мокасини в гр. Велико Търново Обяви за Мокасини в гр. Стара Загора Обяви за Мокасини в гр. Оряхово Обяви за Мокасини в гр. Шумен Обяви за Мокасини в гр. Добрич Обяви за Мокасини в гр. Кнежа Обяви за Мокасини в гр. Пазарджик Обяви за Мокасини в гр. Ловеч Обяви за Мокасини в гр. Силистра Обяви за Мокасини в гр. Пещера Обяви за Мокасини в гр. Разград
Подобни предложения: Удобни дървени кошари , Масажни вани за крака , Продукти на шол за крака