Зареждане...

Мокети

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 27 обяви
190 лв
гр. Русе
40 лв
гр. Бургас
70 лв
гр. Плевен, Идеален център
70 лв
гр. Монтана
50 лв
к.к. Слънчев бряг, Бургас
4,99 лв
гр. Варна
80 лв
гр. Плевен, Идеален център
Не е указана
10 лв
гр. Велико Търново
13 лв
гр. София
50 лв
гр. Русе, Дружба 2
8 лв
5 лв
гр. София, Дружба 1
50 лв
гр. София
30 лв
гр. Монтана, Идеален център
10 лв
гр. Съединение, Пловдив
15 лв
гр. Троян, Ловеч
35 лв
гр. Сливен
Не е указана
гр. Монтана, Промишлена зона

Мокетите са предпочитан вариант, с който да постелете пода на дома си. На пазара се предлага огромно разнообразие от този вид подова настилка, в различни цветове и материи. По този начин можете да изберете правилния за своите нужди. Направете го сега от Bazar.bg! 

Какво представляват мокетите

Днес мокетите се различават от онези, които помним от миналото. Съвременните са създадени, така че да се почистват лесно с помощта на прахосмукачка. Предлагат се в различни форми и размери. Основните материали, които се използват за изработката им са полипропилен и вълна. Ще ги откриете във всякакви цветови разновидности. Така ще можете да изберете онзи, който най-добре се вписва в интериора на стаята, за която е предназначен. 

В какви стаи е подходящо да сложим мокет

На практика мокет е удачно да поставите, където мислите, че е необходим. Той ще придаде допълнително усещане за уют в хола, спалнята, детската стая или кухнята. В допълнение ще разнообрази цялостния интериор на помещението. Продават се специални детски варианти, изпъстрени с цветове и картинки. Друг плюс на този тип постелка е, че през хладните дни от годината можете да ходите боси у дома и да не чувствате студ. 

Какви разновидности има

В тази категория се предлага широк спектър от видове. Ще откриете варианти изцяло според собствените си потребности - както нови, така и втора ръка. Има и модели на метър, така можете да поръчате точния размер, от който се нуждаете. Ето какви са основните разновидности: 

  • мокетени килими;
  • пътеки;
  • изтривалки и стелки.

Защо да изберем Bazar.bg

Избирайки платформата за онлайн обяви, вие получавате прозрачност и яснота при поръчка. Всяка обява е създадена от потребител, който коректно е описал характеристиките и цената на предлаганата от него стока, като допълнително я е онагледил със снимки. Преди да поръчате, можете да се обърнете директно към него, ако имате нужда от допълнителна информация. Така пазаруването онлайн става още по-удобно.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Мокети в гр. София Обяви за Мокети в гр. Плевен Обяви за Мокети в гр. Сливен Обяви за Мокети в гр. Монтана
Подобни предложения: Спалня с матрак изгодно , Спалня мебели втора потреба , Спалня с матрак втора ръка област плевен