Монитори

Оценка 4.6 от 27 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 485 обяви
TOP обява
95 лв
гр. Шумен, 2-ри корпус
69 лв
50 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
40 лв
гр. Стара Загора
329 лв
гр. Бургас, Възраждане
125 лв
гр. Търговище
70 лв
гр. Тополовград, Хасково
80 лв
гр. София, Орландовци
160 лв
гр. София, Център
60 лв
гр. Каварна, Добрич
1 000 лв
Не е указана
100 лв
гр. Варна
100 лв
40 лв
7 лв
гр. Благоевград
179 лв
гр. Димитровград, Хасково
179 лв
гр. София, Изток
119 лв
гр. София, Изток
35 лв
гр. Плевен, Идеален център
68 лв
25 лв
с. Триводици, Пловдив

Монитори

Мониторите са неделима част от стационарните компютри. На пазара се предлагат най-различни видове, като техните резолюции варират в много широки граници. Изборът до голяма степен зависи от това за какво ще се използва съответното оборудване, тъй като не винаги най-високите параметри са видими за обикновения потребител.

Какви видове монитори има

Независимо дали търсите нов монитор или втора ръка, на пазара се предлагат най-различни решения. Различните потребители съответно проявяват и различни изисквания към възможностите и качествата на съответния монитор. Основно, мониторите могат да бъдат използвани за следното:

  • Сърфиране в интернет;
  • Гледане на филми;
  • Играене на игри;
  • Гледане на телевизия;
  • За работа;

Как да изберем правилния за нас

За да изберем правилния за нас монитор, трябва преди всичко друго да сме наясно за какво ще го ползваме. Едва тогава е наред въпроса дали ще търсим втора ръка или нов. В Bazar.bg има огромен избор от онлайн обяви, които могат да ви насочат в правилната посока.

Според бюджета, който сте замислили да заделите и според нуждите си, вие ще можете да сравнявате измежду най-голямото многообразие от монитори в родното интернет пространство.

ASUS Acer BenQ Dell HP LG Lenovo Philips Samsung Други
До 19 " От 19.1 " до 21 " От 21.1 " до 23 " От 23.1 " до 25 " От 25.1 " до 27 " От 27.1 " до 29 " Над 29.1 "
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Монитори в гр. София Обяви за Монитори в гр. Пловдив Обяви за Монитори в гр. Варна Обяви за Монитори в гр. Русе Обяви за Монитори в гр. Бургас Обяви за Монитори в гр. Стара Загора Обяви за Монитори в гр. Шумен Обяви за Монитори в гр. Плевен Обяви за Монитори в гр. Добрич Обяви за Монитори в гр. Велико Търново Обяви за Монитори в гр. Хасково Обяви за Монитори в гр. Благоевград Обяви за Монитори в гр. Пазарджик Обяви за Монитори в гр. Сливен Обяви за Монитори в гр. Перник Обяви за Монитори в гр. Видин Обяви за Монитори в гр. Враца Обяви за Монитори в гр. Габрово Обяви за Монитори в гр. Ямбол Обяви за Монитори в гр. Димитровград Обяви за Монитори в гр. Кюстендил Обяви за Монитори в гр. Асеновград Обяви за Монитори в гр. Горна Оряховица Обяви за Монитори в гр. Казанлък Обяви за Монитори в гр. Монтана Обяви за Монитори в с. Калипетрово Обяви за Монитори в гр. Петрич Обяви за Монитори в гр. Генерал Тошево Обяви за Монитори в гр. Силистра Обяви за Монитори в гр. Търговище Обяви за Монитори в гр. Свищов Обяви за Монитори в гр. Лом Обяви за Монитори в гр. Кърджали Обяви за Монитори в гр. Бяла Обяви за Монитори в гр. Карнобат Обяви за Монитори в гр. Костенец
Подобни предложения: Мебели втора ръка шумен гардероби , Тухли четворки втора ръка плевен , Дограма варна втора ръка