Зареждане...

Мрежови адаптери

Оценка 4.7 от 60 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 748 обяви
13 лв
гр. София, Орландовци
9 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
15 лв
гр. Кнежа, Плевен
10 лв
гр. Стара Загора
19,99 лв
15 лв
гр. Враца, Металург
70 лв
гр. Сливен, Център
45 лв
гр. Сливен, Стадион Хаджи Димитър

За какво служат мрежовите адаптери

Търсите адаптер? Няма нужда да обикаляте магазини или сервизи. Всеки модел, от който имате нужда, ще откриете и при нас.

Какво представляват мрежовите адаптери

Адаптерът е устройство, което преобразува енергия и осъществява свързване между даден уред и механизми или мрежа, които нямат директен начин за връзка. Например когато двете страни работят при различно напрежение. Известно е още като конвертор. То преобразува мрежовото напрежение в по-ниско или го регулира с постоянна честота.

Мрежовият адаптер е част от компютърния хардуер, която позволява комуникацията в компютърната мрежа. Известен е още като мрежова карта, LAN адаптер и др. Чрез тази карта потребителите се свързват посредством кабел или безжично.

Какви видове ще откриете в раздела

На пазара, както и в нашата специализирана секция се предлагат:

  • Интегриран  – вграден е в дънната платка;
  • Безжичен – може да е за WiFi мрежа или за Bluetooth;
  • Индивидуален (вътрешен) – поставя се в ISA или PCI слот;
  • Външен за преносим компютър – свързва се с USB.

Защо да го закупим от Bazar.bg

Без значение дали търсите устройството за своя настолен компютър или за лаптоп, в нашия специализиран раздел, със сигурност ще откриете интересни предложения. Има както нови продукти с оригинална опаковка и гаранция, така и карти втора ръка. Разгледайте обявите. Със сигурност ще попаднете на подходящи за вашето търсене оферти. Използвайте и нашата търсачка. Може да въведете цена, ключова дума и други характеристики. Имате достъп до предложения от цялата страна, а доставката е евтина с нашето приложение за подготвяне на доставка с отстъпка. Възползвайте се от изгодните възможности с Bazar.bg! 

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Мрежови адаптери в гр. София Обяви за Мрежови адаптери в гр. Пловдив Обяви за Мрежови адаптери в гр. Варна Обяви за Мрежови адаптери в гр. Русе Обяви за Мрежови адаптери в гр. Плевен Обяви за Мрежови адаптери в гр. Бургас Обяви за Мрежови адаптери в гр. Велико Търново Обяви за Мрежови адаптери в гр. Стара Загора Обяви за Мрежови адаптери в гр. Видин Обяви за Мрежови адаптери в гр. Димитровград Обяви за Мрежови адаптери в гр. Ямбол Обяви за Мрежови адаптери в гр. Хасково Обяви за Мрежови адаптери в гр. Сливен Обяви за Мрежови адаптери в гр. Шумен Обяви за Мрежови адаптери в гр. Перник Обяви за Мрежови адаптери в гр. Пазарджик Обяви за Мрежови адаптери в гр. Костенец Обяви за Мрежови адаптери в гр. Търговище Обяви за Мрежови адаптери в гр. Кюстендил Обяви за Мрежови адаптери в гр. Карлово Обяви за Мрежови адаптери в гр. Враца Обяви за Мрежови адаптери в гр. Добрич Обяви за Мрежови адаптери в гр. Благоевград Обяви за Мрежови адаптери в гр. Казанлък Обяви за Мрежови адаптери в гр. Свиленград Обяви за Мрежови адаптери в гр. Свищов Обяви за Мрежови адаптери в гр. Габрово Обяви за Мрежови адаптери в гр. Троян Обяви за Мрежови адаптери в гр. Бяла Обяви за Мрежови адаптери в гр. Самоков Обяви за Мрежови адаптери в гр. Козлодуй Обяви за Мрежови адаптери в гр. Несебър Обяви за Мрежови адаптери в гр. Монтана Обяви за Мрежови адаптери в гр. Севлиево
Подобни предложения: Евтина дограма асеновград , Евтина дограма цени пазарджик , Секция втора ръка ямбол