Навигации за кола

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 257 обяви
90 лв
гр. София
185 лв
гр. Пловдив
45 лв
гр. Попово, Търговище
70 лв
гр. Стара Загора
45 лв
гр. София, Обеля 2
110 лв
гр. Монтана
60 лв
гр. Пловдив
300 лв
с. Труд, Пловдив
290 лв
гр. Сливен, Ново село

В днешно време ориентирането в големите градове е по-трудно от всякога, а надеждността на навигационните ни системи е от огромно значение. Въпреки популярността на GPS приложенията, с които смартфоните ни разполагат, тяхната надеждност и подробност често е незадоволителна. За да работят правилно, те се нуждаят от постоянна интернет връзка и изразходват голяма част от батерията ни. Ако имате нужда от по-точни маршрути и по-голяма надеждност, то GPS навигациите за коли са правилния избор.

За какво служи навигацията за кола

Устройствата от този тип служат за изчисляването на маршрут до предварително зададена цел и навигирането чрез гласови команди до нея. Някои модели разполагат с актуални данни за трафика и ремонтните дейности по пътя и променят маршрута си спрямо тях, за да спестят време на потребителите си.

Какво разнообразие се предлага

GPS навигациите за кола разполагат със собствен екран, GPS приемник и слот за карти, а някои предлагат и вградени карти, които се актуализират чрез интернет. Апаратите от по-висок клас включват и допълнителни функционалности като: 

  • bluetooth свързаност;
  • трафик приемници;
  • 3D анимирани сгради;
  • камера за записване;
  • разпознаване на гласови команди.

Защо да се доверим на Bazar.bg

В Bazar.bg ще откриете актуални обяви както за нови, така и за втора употреба устройства. Намерете това, от което имате нужда и поръчайте бързо и лесно с няколко клика!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Навигация за кола в гр. Пловдив Обяви за Навигация за кола в гр. София Обяви за Навигация за кола в гр. Варна Обяви за Навигация за кола в гр. Русе Обяви за Навигация за кола в гр. Ямбол Обяви за Навигация за кола в гр. Стара Загора Обяви за Навигация за кола в гр. Смолян Обяви за Навигация за кола в гр. Хасково Обяви за Навигация за кола в гр. Добрич Обяви за Навигация за кола в гр. Чирпан Обяви за Навигация за кола в гр. Кюстендил Обяви за Навигация за кола в гр. Плевен Обяви за Навигация за кола в гр. Сливен Обяви за Навигация за кола в гр. Бургас Обяви за Навигация за кола в гр. Велико Търново Обяви за Навигация за кола в гр. Дупница Обяви за Навигация за кола в гр. Видин Обяви за Навигация за кола в гр. Карлово Обяви за Навигация за кола в гр. Перник
Подобни предложения: Гардероб пловдив втора употреба , Легла втора ръка от пазарджик , Легло втора ръка плевен