Зареждане...

Немски овчарки

Оценка 4.5 от 278 гласа.
Намерихме 138 обяви
399 лв
гр. Асеновград, Пловдив
350 лв
гр. Търговище
Не е указана
Не е указана
гр. Плевен, Широк център
500 лв
гр. Пловдив, Тракия
160 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
350 лв
гр. Ямбол, Боровец
500 лв
гр. Монтана, Промишлена зона
400 лв
гр. Ямбол, Мототехника
500 лв
с. Бяла река, Пловдив
250 лв
с. Минерални бани, Хасково
100 лв
гр. София
Не е указана
гр. Плевен, Широк център
Не е указана
120 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
220 лв
350 лв
гр. Пазарджик
500 лв
200 лв
гр. Хасково, Младежки хълм

Какъв е характера на Немската овчарка

Характерът на немската овчарка се развива от бебе като спокоен, уверен и вдъхващ респект към стопанина си. Интелектът им е силно развит, излъчващ през повечето време гордост. Със своята уравновесеност и добронамереност, то е отличното куче на всяко семейство.

Какви видове немски овчарки има

Породата има няколко видове:

Според козина:

  • Късокосместа;
  • Дългокосместа;
  • Острокосместа.

Според цвят:

  • Черна;
  • Бяла;
  • Черно-бяла;
  • пепеляво-сиво;
  • тъмно сиво;
  • тъмно черно по гърба и страните продължаващ в тъмно бежово надолу

черно с кафяви, жълти до светло сиви или червеникаво–кафяви петна.

Защо породата е предпочитана

И развъдниците я предпочитат, защото съчетава най-добрите качества на останалите породи кучета. Немската овчарка се отличава с нрав, който особено силно ги обвързва с човешкото семейство и е податлив на обучение.

Какви са особеностите при отглеждането и обучението на породата

От особено значение са грижите в първите месеци. Главна причина за това е храненето в развъдника. След 40 дена, бебето вече няма нужда от майка си, така че това е подходящото време да го вземете в дома си за отглеждане, и да започнете неговото обучение към добрият нрав. Най-важното е да му давате правилният вид хранене.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Можем да се доверим на обявите в онлайн сайта на Bazar.bg, защото имате възможност да изберете от множество обяви, ще откриете кучета от различни видове и цени. От бебета – до развити вече кучета. Целия процес се случва онлайн за ваше по-голямо удобство. Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Немска овчарка в гр. Плевен Обяви за Немска овчарка в гр. Ямбол Обяви за Немска овчарка в гр. Пловдив Обяви за Немска овчарка в гр. Варна Обяви за Немска овчарка в гр. София Обяви за Немска овчарка в с. Бенковски Обяви за Немска овчарка в гр. Стара Загора Обяви за Немска овчарка в гр. Русе Обяви за Немска овчарка в гр. Хасково Обяви за Немска овчарка в гр. Бургас Обяви за Немска овчарка в гр. Монтана Обяви за Немска овчарка в с. Браниполе Обяви за Немска овчарка в с. Оряхово Обяви за Немска овчарка в с. Крушето Обяви за Немска овчарка в гр. Чирпан
Подобни предложения: Пвц немска дограма в пазарджик , Продавам гардероб пловдив , Продавам гардероб с плъзгащи се врати