Зареждане...

Немски догове

Оценка 4.7 от 26 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 7 обяви
1 000 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
400 лв
гр. Брезово, Пловдив
Не е указана
гр. Стара Загора
1 500 лв
гр. Стара Загора
500 лв
гр. Разград
1 000 лв
гр. Пловдив, Кършияка
600 лв
гр. Разград

Какъв характер има породата Немски дог

Немския дог е един голям добродушен гигант. Характерът на породата позволява изключително бързо и лесно намалява дистанцията с непознати. Предани са от бебета на стопаните си и на другите покрай тях. Те са отлични кучета-пазачи, защото веднага съобщават че са пристигнали непознати гости. Още докато е бебе трябва, да започне да обучението им  за да се постигне нужното поведение. 

Как можем да осиновим куче

Всеки един пълноправен гражданин има право да си осинови куче. Това става като отиде в развъдник и там избере кучето – щастливец. Развъдник може да откриете и в онлайн на сайтът на Bazar.bg на добри цени. Индивидите, които имате възможност да осиновите са:

  • Обезпаразитени;
  • Ваксинирани;
  • Кастрирани (ако са достигнали нужната възраст).

Няма да ви дадат животно със здравословен или поведенчески проблем без да ви информират за това. Изготвят се нужните документи от към страна на предаващото лице, в който се описва, че е задължен да оказва първа помощ при възникнали проблеми. След това, вие с радост ще си го отведете вкъщи.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

Bazar.bg изключително много улеснява изборът ви на Немски дог, като предоставя богато филтриране на обяви според много критерии, включително и цена. Лесно може да закупите онлайн всяка желана обява от вас, без загуба на време за оглед по различни развъдници и стопани.

Обяви от “Кучета”
350 лв
гр. Твърдица, Сливен
300 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
500 лв
гр. Ямбол
220 лв
250 лв
400 лв
гр. София
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Подобни предложения: Продавам фуксия обичка , Продавам стрептокарпела , Продавам бюро горна оряховица