Зареждане...

Нумизматика и бонистика

Оценка 4.5 от 434 гласа.
Намерихме 29 339 обяви
TOP обява
Не е указана
TOP обява
Не е указана
1,30 лв
1 лв
1 лв
гр. Бургас
1 лв
гр. Бургас, Славейков
1,80 лв
5 лв
гр. Бургас, Славейков
1 лв
5 лв
7 лв
гр. Бургас
1 лв
гр. Бургас, Славейков
1 лв
1 лв
гр. Бургас, Славейков
3 лв
гр. Бургас
1 лв
гр. Бургас, Славейков
7 лв
5 лв
7 лв
гр. Бургас, Славейков

Какви представители на нумизматиката и бонистиката ще откриете в Bazar.bg

Ако тези хобита са вашата страст, задължително трябва да прегледате нашия специализиран раздел! Тук се крият многобройни ценни находки и доста от тях ще паснат идеално във вашата колекция!

Какво изучават науките нумизматика и бонистика

Те са фокусирали своето внимание върху изследването, категоризирането и колекционирането на парични средства. По-конкретно монети (нумизматика) и банкноти (бонистика). Нумизматиката е помощна дисциплина на археологията, тъй като монетите са материален исторически източник. Както професионалисти, така и любители, правят свои колекции и ги подреждат в каталози.

Какви монети и банкноти се колекционират

  • От древността (римски);
  • От средновековието (европейски, турски, византийски);
  • От Ренесанса;
  • От двадесети век;
  • Български (от различни периоди).

Колкото по-стари са монетите и банкнотите, толкова са по-ценни. Ако са продупчени, екземплярите губят нумизматичната си стойност.

Какво можем да намерим в Bazar.bg

В нашия раздел са събрани стари и съвременни парични знаци. Ако се интересувате от конкретни екземпляри, синтезирайте резултатите с опциите на търсачката. Ако пък просто проучвате за нов интересен екземпляр за колекцията си, отделете си повече време за разглеждане. Онлайн каталогът на Bazar.bg e доста богат.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. София Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Бургас Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Варна Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Пловдив Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Русе Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Айтос Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Смолян Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Велико Търново Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Плевен Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Троян Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Кърджали Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Габрово Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Ахтопол Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Благоевград Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Перник Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Враца Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Хасково Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Видин Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Сливен Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Ямбол Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Севлиево Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Разград Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Шумен Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Златоград Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Доспат Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Търговище Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Пазарджик Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Свищов Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Радомир Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Монтана Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Лом Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Асеновград Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Стара Загора Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Казанлък Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Ботевград Обяви за Нумизматика и бонистика в гр. Своге
Подобни предложения: Кухненско обзавеждане казанлък каталог , Евтини спални във враца , Чамови единични легла във видин