Обеци с кристали

Вид Кристали
Оценка 4.5 от 75 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 684 обяви
99 лв
гр. Троян, Ловеч вчера, 23:36
15 лв
гр. Варна, Гранд Мол Варна вчера, 21:54
20 лв
гр. Благоевград, Ален мак вчера, 16:58
10 лв
гр. София вчера, 06:20
20 лв
гр. Пловдив 18 април
29 лв
гр. Монтана, Широк център 18 април
14 лв
гр. Варна 18 април
74 лв
гр. Разград, Бели Лом 18 април
210 лв
гр. София 18 април
16 лв
гр. Пловдив, Център 18 април
8 лв
гр. Елин Пелин, София област 18 април
19 лв
гр. София 18 април
7 лв
гр. София, Сухата река 18 април
7 лв
75 лв
гр. София 18 април
7 лв
7 лв
гр. София, Сухата река 17 април
15 лв
гр. София, Център 17 април
15 лв
гр. София, Център 17 април
15 лв
гр. София, Център 17 април

Обеците с кристали винаги са били отличителен белег на красивите, изискани и с поглед към детайла дами. Какво обаче е особеното при тях и как да изберем според формата на лицето? Ще разгледаме също достъпното в онлайн обявите на Bazar.bg разнообразие.

Какво прави обеците с кристали толкова забележими

Въпреки че днес съществува огромно разнообразие на модели и видове, обеците с кристали създават един по-различен образ, който не може да се допълни с нищо друго. Те създават усещане за лукс, изисканост и блясък, което ги прави толкова уникални и красиви накити. Това е особено вярно, ако бъдат правилно съчетани с цялостния аутфит на специалните за нас събития.

Как да изберем подходящата за нас форма

Формата на кристалите Swarovski върху обеците трябва да се подбере спрямо чертите на лицето. Тоест, на издълженото и тясно лице ще му отиват по-големите размери, които ще придадат визуална обемност. Квадратното пък трябва да използва закръглени камъни, а кръглото лице е редно да заложи на дългите.

Какво разнообразие ще срещнем в Bazar.bg

Разнообразието в категорията е доста голямо и към момента ще открием следните видове:

  • Сваровски;
  • Различни цветове;
  • Висящи;
  • Дълги и т.н.

Необходимо е просто да разгледаме всички реални снимки и цени към всяка обява в раздела и да направим своя избор по описаните по-горе критерии. На следващо място, щракнете върху заглавието и се свържете с продавача, като използвате специалния бутон за това. По този начин можете да поръчате.

Златни Сребърни
Кристали
Перли Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Обеци в гр. София Обяви за Обеци в гр. Варна Обяви за Обеци в гр. Бургас Обяви за Обеци в гр. Пловдив Обяви за Обеци в гр. Стара Загора Обяви за Обеци в гр. Габрово Обяви за Обеци в гр. Русе Обяви за Обеци в гр. Шумен Обяви за Обеци в гр. Велико Търново Обяви за Обеци в гр. Първомай Обяви за Обеци в гр. Ямбол Обяви за Обеци в гр. Пазарджик Обяви за Обеци в гр. Пещера Обяви за Обеци в гр. Враца Обяви за Обеци в гр. Плевен Обяви за Обеци в гр. Благоевград Обяви за Обеци в гр. Хасково Обяви за Обеци в гр. Банкя Обяви за Обеци в гр. Сливен Обяви за Обеци в гр. Кърджали Обяви за Обеци в гр. Монтана Обяви за Обеци в гр. Добрич Обяви за Обеци в гр. Видин Обяви за Обеци в гр. Силистра Обяви за Обеци в гр. Разград Обяви за Обеци в гр. Елин Пелин Обяви за Обеци в гр. Севлиево Обяви за Обеци в гр. Кюстендил Обяви за Обеци в гр. Павликени Обяви за Обеци в гр. Димитровград Обяви за Обеци в гр. Петрич Обяви за Обеци в гр. Свиленград Обяви за Обеци в гр. Исперих Обяви за Обеци в гр. Перник Обяви за Обеци в гр. Търговище Обяви за Обеци в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Евтини цени на Дънки за дами , Ниски цени на Рокли за дами , Втора употреба Гривни сваровски