Обущарски услуги

Оценка 4.7 от 60 гласа.
Намерихме 10 обяви
Не е указана
гр. София, Люлин 8
Не е указана
6 лв
гр. Разград
1 000 лв
Не е указана
гр. София, Център
Не е указана
гр. Пловдив, Кършияка

Обущарските услуги определено са едни от най-необходимите и често прибягваме до тяхната помощ. В Bazar.bg ще намерите обяви от обущари и ателиета в цялата страна, които предлагат качествено обслужване на отлични цени. 

Кога хората търсят обущар

Тези майстори извършват редица ремонтни дейности, с които могат да възстановят любимите ви обувки. Благодарение на тях можете да ги носите още дълго. Освен поправка на обувки, те често предлагат и ремонт на кожени изделия като чанти, куфари и други подобни. Ето част от услугите, които намерите сред обявите: 

  • смяна на подметки;
  • поправка и смяна на ципове, както на обувки, така и на якета, чанти и куфари;
  • разтягане на всякакви видове обувки;
  • лепене и шиене;
  • боядисване; 
  • смяна токове и капачета; 

Какво е специфичното на обущарските услуги

Обущарските ателиета разполагат със специални машини и материали, с които извършват всяка ремонтна дейност. Лепилата, конците и боите, които се използват в процеса на работа, се подбират за конкретната поправка и са съобразени с типа материя. Добрите професионалисти дават гаранция за извършената дейност.  

Защо да се доверим на Bazar.bg

С помощта на онлайн обявите в този раздел на сайта лесно, бързо и удобно ще достигнете до качествени услуги. Свържете се директно с избрания от вас обущар или ателие и научете подробна информация за желаната поправка, както и условията около извършването ѝ!

Обяви от “Занаятчийски”
2 500 лв
гр. Петрич, Благоевград
Не е указана
гр. Бургас, Център
Не е указана
15 000 лв
гр. Батак, Пазарджик
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Обущар и обущарски услуги в гр. София
Подобни предложения: Търся трикрилен гардероб , Търся евтини спални комплекти , Търся бели скринове във велико търново