палатки

Оценка 4.6 от 43 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 563 обяви
TOP обява
139,50 лв
499 лв
1 049 лв
250 лв
гр. Пазарджик
180 лв
гр. Пловдив
TOP обява
139,50 лв
10 лв
гр. Стара Загора
369 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
1 100 лв
гр. Пловдив, Тракия
75 лв
210 лв
50 лв
50 лв
40 лв

Каква палатка да изберем - нова или използвана? Да закупим ли най-скъпите модели или да намерим нещо на по-добри цени? Онлайн можете да попаднете на най-добрите оферти, а ако сте истински любители на вълнуващите екскурзии, тогава Bazar.bg има с какво да ви зарадва.

Къде можем да я използваме

Палатката значително увеличава възможностите за любителите на дивата природа. Тя позволява да отидете на къмпинг в някое отдалечено и спокойно място, където да се възстановите от градския стрес и натрупаното напрежение. Палатката позволява:

  • да нощувате на разнообразни места по време на дълги пътувания;
  • да престоявате за повече време в изолирани местности;
  • да почувствате контакта с дивата природа;
  • да спите под открито небе.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg

Независимо дали търсим нови или втора ръка модели, Bazar.bg ни препоръчва да отделим малко време за да разгледаме всички обяви, с което ще увеличим възможността си за най-добрата покупка на топ цена.

И още нещо - преди да закупите избраната от вас стока, най-добре разгледайте в интернет какви са отзивите за този артикул, така че да бъдете сигурни дали отговаря на вашите възможности.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Палатки в гр. София Обяви за Палатки в гр. Пловдив Обяви за Палатки в гр. Велико Търново Обяви за Палатки в гр. Варна Обяви за Палатки в гр. Гоце Делчев Обяви за Палатки в гр. Русе Обяви за Палатки в гр. Пазарджик Обяви за Палатки в гр. Стара Загора Обяви за Палатки в гр. Перник Обяви за Палатки в гр. Шумен Обяви за Палатки в гр. Плевен Обяви за Палатки в гр. Хасково Обяви за Палатки в гр. Бургас Обяви за Палатки в гр. Дебелец Обяви за Палатки в гр. Айтос Обяви за Палатки в гр. Сливен Обяви за Палатки в гр. Ловеч Обяви за Палатки в гр. Казанлък Обяви за Палатки в гр. Белово Обяви за Палатки в гр. Добрич Обяви за Палатки в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Мазда Сх3 Цена , Мазда Цена , Хонда Риджлайн Цена