Пълнители за електронни цигари

Намерихме 63 обяви
7,50 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
8,90 лв
гр. Варна
9,90 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
20 лв
гр. София, Манастирски ливади
25 лв
гр. София
25 лв
гр. София
20 лв
гр. София
25 лв
гр. София
20 лв
гр. София
30 лв
гр. София
25 лв
гр. София
25 лв
гр. София
30 лв
гр. София
25 лв
гр. София
30 лв
гр. София
30 лв
гр. София
20 лв
гр. София
30 лв
гр. София
25 лв
гр. София

Пълнителите за електронните цигари представляват определени дози със специална течност, която се пъхва в съответното място на устройството. Колко често обаче трябва да ги презареждаме и с какво разделът от онлайн обяви на Bazar.bg може да ни помогне?

Колко често трябва да се презареждат пълнителите на електронните цигари

Това много зависи от интензивността на пушенето. Ако сте страстен пушач, по-често ще се налага да презареждате пълнителя за електронни цигари и обратното. Процесът по подмяната е лесен и е необходимо просто да извадите изхабения консуматив и да добавите новия. Някои видове се пълнят, което изисква малко концентрация за да не прелее течността, но бързо се свиква.

Какво ще намерите на страницата

Тук имате различни видове от екзотични вкусове, като ябълка, малина, праскова и т.н. Също така, можете да избирате и от варианти:

  • С никотин - препоръчва се за изпитващите никотинов глад пушачи;
  • Без никотин - за тези, които не са страстни пушачи, а го правят за удоволствие.

 

При нас ще откриете онлайн обяви от различни разновидности на пълнители за електронни цигари, във всяка опаковка от които са достъпни определени бройки. За информация, необходимо е да щракнете върху описанието на обявата.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото достъпните при нас оферти са сред най-евтините в страната и тук можете да видите предложения от цяла България, както и техните цени. За да се възползвате, просто посетете раздела ни и направете бърз поглед на онлайн обявите. След своя избор, просто се свържете с продавача и уточнете подробностите около доставката и заплащането.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Пълнители в гр. София Обяви за Пълнители в гр. Варна
Подобни предложения: Най-евтините матраци в пловдив , Най-евтините секции в шумен , Евтини спални с матрак шумен