Зареждане...

Пана

Оценка 4.6 от 111 гласа.
Намерихме 1 372 обяви
18 лв
гр. Пловдив, Център
12 лв
гр. Хасково
16,80 лв
18 лв
57 лв
гр. Димитровград, Хасково
35 лв
гр. Асеновград, Пловдив
15 лв
10 лв
2 400 лв
гр. София, Дружба 2
1 600 лв
гр. София, Дружба 2
24 лв
19 лв
100 лв
гр. Габрово, Център
25 лв
гр. София
Не е указана
гр. Бургас, Меден рудник - зона А
40 лв

Паната са един прекрасен начин да внесете цвят и разнообразие в дома си. Стенната декорация е чудесен вариант за подарък. Вижте онлайн обявите в Bazar.bg и поръчайте паното, което харесате най-много! 

Как декоративните пана ще направят дома ни по-красив

Декоративните пана определено ще променят обстановката в стаята, в която са поставени. Подберете такова, което ще се допълни атмосферата на помещение. Помислете как то ще се впише в цялостния облик. Обърнете внимание и на размера му, както и на броя на съставните му части. Има пана, които представляват композиция от няколко елемента, други са единични. Изборът зависи изцяло от вашите желания. Най-ценните сред тях са ръчно изработените, те могат да бъдат направени от различни материали, като се използва разнообразие от техники, сред които дърворезба или рисуване. 

Какви видове има

Ще намерите изобилие от пана, изобразяващи различни картини, така можете да направите най-правилния избор за себе си или за човека, на когото желаете да направите подарък. Ето част от вариантите в този раздел: 

  • ръчно изработени - майсторски направени, всеки детайл е докоснат от художническа ръка; 
  • 3D - изключително ефектен вариант за ценители на модерното изкуство и компютърната графика; 
  • от 3 части - цялата картина се формира от 3 елемента, всеки от които представя отделен детайл; 
  • от 5 части - всяка част се подрежда на стената, като в края се получава цялостен образ. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Този раздел в сайта е място, в която всеки творец може да споделя неограничено своите произведения. Тук ще откриете наистина стойностни неща, с които с радост да украсите дома си. Цените са изцяло според преценката на автора на публикацията.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Пана в гр. София Обяви за Пана в гр. Варна Обяви за Пана в гр. Пловдив Обяви за Пана в гр. Разград Обяви за Пана в гр. Плевен Обяви за Пана в гр. Габрово Обяви за Пана в гр. Русе Обяви за Пана в гр. Димитровград Обяви за Пана в гр. Смолян Обяви за Пана в гр. Бургас Обяви за Пана в гр. Ямбол Обяви за Пана в гр. Стара Загора Обяви за Пана в гр. Велико Търново Обяви за Пана в гр. Пазарджик Обяви за Пана в гр. Сливен Обяви за Пана в гр. Хасково Обяви за Пана в гр. Свищов Обяви за Пана в гр. Казанлък Обяви за Пана в гр. Силистра Обяви за Пана в гр. Видин Обяви за Пана в гр. Ловеч Обяви за Пана в гр. Перник Обяви за Пана в гр. Шумен Обяви за Пана в гр. Приморско Обяви за Пана в гр. Лясковец Обяви за Пана в гр. Нови пазар Обяви за Пана в гр. Монтана Обяви за Пана в гр. Добрич Обяви за Пана в гр. Самоков Обяви за Пана в гр. Нови Пазар Обяви за Пана в гр. Враца Обяви за Пана в гр. Асеновград Обяви за Пана в гр. Благоевград Обяви за Пана в гр. Горна Оряховица Обяви за Пана в к.к. Пампорово Обяви за Пана в гр. Севлиево
Подобни предложения: Единични легла велинград цена , Прдавалник бг картини , Единични легла разград