2 333

Обяви за Парцели от гр. Варна - Страница 2

Област Варна
Град гр. Варна
Оценка 4.6 от 52 гласа.
TOP обява
79 000 €
TOP обява
79 000 €
TOP обява
169 000 €
68 000 €
гр. Варна, Кайсиева градина
29 800 €
33 000 €
38 585 €
25 000 €
58 500 €
540 000 €
234 300 €
78 300 €
477 000 €
гр. Варна, Западна промишлена зона
390 000 €
53 100 €
54 000 €
173 000 €
гр. Варна, Владислав Варненчик
85 000 €
27 900 €
69 000 €
гр. Варна, Западна промишлена зона
29 900 €
гр. Варна, м-т Боровец - север
18 500 €
100 880 €
104 000 €
58 500 €
45 000 €
104 888 €
17 800 €
2 950 000 €
Не е указана
гр. Варна, м-т Боровец - север
Не е указана
220 850 €
Не е указана
36 000 €
50 000 €
28 000 €
62 000 €
45 000 €
49 000 €
Обяви за Aпартаменти
Обяви за Стаи под наем
Обяви за Къщи, вили
Обяви за Парцели, земя
Обяви за Бизнес имоти
Обяви за Гаражи и паркоместа
Обяви за Съквартиранти
Обяви за Парцели в м-т Траката
Обяви за Парцели във Виница
Обяви за Парцели в Галата
Обяви за Парцели Изгрев
Обяви за Парцели в м-т Боровец - юг
Обяви за Парцели в Западна промишлена зона
Обяви за Парцели в м-т Св. Никола
Обяви за Парцели в м-т Евксиноград
Обяви за Парцели в м-т Прибой
Обяви за Парцели в Бриз
Обяви за Парцели в м-т Акчелар
Обяви за Парцели в м-т Боровец - север
Обяви за Парцели в м-т Зеленика
Обяви за Парцели във Владислав Варненчик
Обяви за Парцели в м-т Ракитника
Обяви за Парцели в м-т Сотира
Обяви за Парцели в м-т Ментешето
Обяви за Парцели в м-т Пчелина
Обяви за Парцели в м-т Планова
Обяви за Парцели в Аспарухово
Обяви за Парцели в Метро
Обяви за Парцели в м-т Сълзица
Обяви за Парцели в Кайсиева градина
Обяви за Парцели в м-т Фичоза
Обяви за Парцели в Летище
Обяви за Парцели в м-т Кочмар
Обяви за Парцели в Център
Обяви за Парцели във Възраждане 1
Обяви за Парцели във Военна болница
Обяви за Парцели в м-т Балам Дере