пътеки и изтривалки

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 490 обяви
3,90 лв
гр. Ямбол, Аврен
12 лв
гр. Хасково
19,99 лв
гр. София, Надежда 2
35 лв
гр. София, Хаджи Димитър
90 лв
гр. Видин, Съединение
50 лв
гр. София
50 лв
гр. София
60 лв
гр. Петрич, Благоевград
1 300 лв
8 лв
гр. Враца, Подбалканска
70 лв
гр. Хасково
9 лв
гр. Айтос, Бургас
14 лв
гр. Петрич, Благоевград
95 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
30,40 лв
гр. Стара Загора
30 лв
50 лв
гр. Благоевград
50 лв
гр. Видин, Петко Каравелов
130 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел

Пътеките и изтривалките намират широко приложение във всяко жилище. Освен че са полезни, те са също част от декорацията на дома. Разгледайте обявите в този раздел и изберете своите на изгодни цени! 

Къде в дома ни имаме нужда от пътеки и изтривалки

Пътеките са подходящи най-вече за пода в коридора, на стълбите и в спалнята. Изтривалки можем да поставим на входната врата на жилището си или при вратата на терасата. Има и специални такива, които се използват в банята, за да предпазват от подхлъзване. Тъканите черги пък са изключително ценни, тъй като са изработени ръчно. 

Какво разнообразие се предлага в раздела

В тази категория на сайта се предлага множество такива артикули. Ще намерите разнообразни варианти спрямо модела, материята и начина на изработка. Предлагат се както мокетни, така и вълнени ръчно изтъкани стоки. Отличават се с разнообразие от цветове, шарки и десени. Това разнообразие ви позволява да ги съчетаете с интериора и стила на своето жилище. Те придават допълнителна свежест и частица от вашия личен стил, изразена в малките детайли. 

Защо да изберем Bazar.bg

Защото предлага: 

  • Удобна поръчка;
  • Лесна комуникация с потребителя, автор на обявата;
  • Цени за всеки бюджет
  • Нови стоки, както и такива втора ръка;
  • Висококачествени предложения;Бърза доставка. 
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Пътеки в гр. София Обяви за Пътеки в гр. Бургас Обяви за Пътеки в гр. Сливен Обяви за Пътеки в гр. Пловдив Обяви за Пътеки в гр. Варна Обяви за Пътеки в гр. Стара Загора Обяви за Пътеки в гр. Русе Обяви за Пътеки в гр. Хасково Обяви за Пътеки в гр. Перник Обяви за Пътеки в гр. Шумен Обяви за Пътеки в гр. Плевен Обяви за Пътеки в гр. Видин Обяви за Пътеки в гр. Велико Търново Обяви за Пътеки в гр. Враца Обяви за Пътеки в гр. Димитровград Обяви за Пътеки в гр. Ямбол Обяви за Пътеки в гр. Петрич Обяви за Пътеки в гр. Пазарджик Обяви за Пътеки в гр. Търговище Обяви за Пътеки в гр. Разград Обяви за Пътеки в гр. Габрово Обяви за Пътеки в гр. Кнежа Обяви за Пътеки в гр. Казанлък Обяви за Пътеки в гр. Лом Обяви за Пътеки в гр. Поморие Обяви за Пътеки в гр. Берковица Обяви за Пътеки в гр. Панагюрище Обяви за Пътеки в с. Конуш Обяви за Пътеки в гр. Асеновград
Подобни предложения: Спалня втора употреба за продаване , Спалня с матрак район плевен , Най-евтините матраци за спалня