Пъзели и ребуси

Оценка 4.6 от 81 гласа.
Намерихме 488 обяви
15 лв
гр. Мадан, Смолян днес, 07:45
10 лв
гр. Пловдив днес, 07:36
8 лв
гр. Габрово вчера, 22:16
9,50 лв
гр. Варна, Автогара вчера, 19:01
5 лв
гр. Пловдив вчера, 15:56
8 лв
гр. Пловдив вчера, 15:56
15 лв
гр. Сливен, Център вчера, 13:54
13 лв
гр. Перник вчера, 13:41
6 лв
гр. Варна, Трошево вчера, 13:37
20 лв
гр. Габрово, Център вчера, 12:57
119 лв
Не е указана
гр. София, Света Троица вчера, 09:46
15 лв
гр. Велико Търново вчера, 08:28
10 лв
гр. София, Люлин 4 19 април
13 лв
гр. Варна 19 април

Какви пъзели можем да поръчаме от Bazar.bg

Една от най-популярните в света игри е любима на големи и малки. Тя е чудесен подарък и перфектен начин за разтоварване и прекарване на свободното време.

Какво е пъзел

Буквално означава „загадка“ и представлява картина, разделена на множество малки парченца, които трябва да бъдат събрани и подредени по правилния начин. Когато станат готови, тези мозайки могат да бъдат залепени със специално лепило и да служат за украса на стаята.

За кого са подходящи пъзелите

В зависимост от сложността си, те са предназначени за най-различни възрасти. Базовото ниво със скромен брой големи парчета е предназначено за най-малките, които развиват съобразителността си. С увеличаване на частите се повишава и сложността. Моделите с по няколко хиляди парчета се купуват предимно от възрастни.

Какви разновидности ще откриете в Bazar.bg

  • Детски;
  • 3D;
  • Дървени;
  • За момчета;
  • За момичета;
  • Египетски;
  • Китайски;
  • С изображение на пейзажи, известни произведения на изкуството и т.н.;
  • От популярни анимации;
  • Други игри.

Покупката в нашия онлайн базар е лесна и изгодна. Асортиментът е по-богат, отколкото в който и да било магазин, а цените нямат конкуренция. Разгледайте обявите! Вашето ново семейно забавление е скрито сред тях!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Филми Обяви за Спортни стоки Обяви за Музика Обяви за Музикални инструменти Обяви за Антики и колекционерски Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Пъзели в гр. София Обяви за Пъзели в гр. Варна Обяви за Пъзели в гр. Пловдив Обяви за Пъзели в гр. Стара Загора Обяви за Пъзели в гр. Русе Обяви за Пъзели в гр. Добрич Обяви за Пъзели в гр. Велико Търново Обяви за Пъзели в гр. Бургас Обяви за Пъзели в гр. Плевен Обяви за Пъзели в гр. Перник Обяви за Пъзели в гр. Шумен Обяви за Пъзели в гр. Видин Обяви за Пъзели в гр. Габрово Обяви за Пъзели в гр. Свищов Обяви за Пъзели в гр. Кърджали Обяви за Пъзели в гр. Казанлък Обяви за Пъзели в гр. Карлово Обяви за Пъзели в гр. Ямбол Обяви за Пъзели в гр. Белослав Обяви за Пъзели в гр. Сливен Обяви за Пъзели в гр. Хасково Обяви за Пъзели в гр. Разград
Подобни предложения: Дървени столове велинград , Дървени маси за трапезария пловдив , Дървени гардероби пловдив