Зареждане...

Пелени и памперси

Оценка 4.5 от 98 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 507 обяви
TOP обява
5 лв
гр. София, Младост 4
30 лв
19 лв
гр. София, Зона Б-5-3
25 лв
гр. Силистра
11,80 лв
TOP обява
5 лв
гр. София, Младост 4
17 лв
гр. Сливен
29 лв
38 лв
гр. София, Триъгълника
19 лв
гр. Стара Загора
32,99 лв
гр. Благоевград
Не е указана
17 лв
гр. Ямбол

Бебешките пелени, или памперси, както се се наричат масово, са чудесно откритие, което улеснява и без това натоварения ден на всяка млада майка. На пазара се предлага богато разнообразие от модели за всяка ситуация. Намерете правилните сред онлайн обявите на Bazar.bg! 

Какви видове памперси се предлагат

Пелените са претърпели истинска еволюция и днес на практика има всякакви видове. Този тип бебешки принадлежности дори се използват с декоративна цел. Тортата от памперси е чудесна изненада за партита и рождени дни. Всяко бебе е индивидуално, затова едно мъниче се чувства удобно с памперс гащички, а друго със стандартен закопчаващ се такъв. Правилният модел ще изберете спрямо реакцията на своето дете. 

  • със закопчаване - стандартният тип е подходящ най-вече за новородени; 
  • тип гащички - след навършване на половин годинка този вид обикновено са по-удобни; 
  • за басейн - пелени за плуване, чиято материя е специално разработена за тази цел. 

Как да изберете точния размер

Обикновено фирмите производители на тези стоки, отбелязват на опаковките килограми и възраст, според които родителите да се ориентират при избора на правилен размер. Все пак внимавайте пелените да не бъдат нито прекалено стегнати, нито твърде хлабави.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Този тип бебешки принадлежности са може би най-често купуваният аксесоар в първите години след раждането, респективно те са и голям източник на разходи. В това отношение Bazar.bg ще ви помогне да откриете най-изгодната оферта сред разнообразието от обяви, които се публикуват всеки ден.

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Пелени, памперси в гр. София Обяви за Пелени, памперси в гр. Варна Обяви за Пелени, памперси в гр. Пловдив Обяви за Пелени, памперси в гр. Бургас Обяви за Пелени, памперси в гр. Плевен Обяви за Пелени, памперси в гр. Русе Обяви за Пелени, памперси в гр. Стара Загора Обяви за Пелени, памперси в гр. Свищов Обяви за Пелени, памперси в гр. Шумен Обяви за Пелени, памперси в гр. Перник Обяви за Пелени, памперси в гр. Димитровград Обяви за Пелени, памперси в гр. Велико Търново Обяви за Пелени, памперси в гр. Благоевград Обяви за Пелени, памперси в гр. Габрово Обяви за Пелени, памперси в гр. Пазарджик Обяви за Пелени, памперси в гр. Монтана Обяви за Пелени, памперси в гр. Хасково Обяви за Пелени, памперси в гр. Сливен Обяви за Пелени, памперси в гр. Костинброд Обяви за Пелени, памперси в гр. Мездра Обяви за Пелени, памперси в гр. Карлово Обяви за Пелени, памперси в гр. Смолян Обяви за Пелени, памперси в гр. Горна Оряховица Обяви за Пелени, памперси в гр. Разград Обяви за Пелени, памперси в гр. Ямбол Обяви за Пелени, памперси в гр. Силистра Обяви за Пелени, памперси в гр. Харманли Обяви за Пелени, памперси в гр. Бяла Слатина Обяви за Пелени, памперси в гр. Любимец Обяви за Пелени, памперси в с. Радомирци Обяви за Пелени, памперси в гр. Севлиево
Подобни предложения: Детски кошари сгъваеми за новородени , Спални комплекти за новородени , Продавам Свещи за торта