Пинчери

Оценка 4.5 от 207 гласа.
Намерихме 130 обяви
TOP обява
180 лв
гр. Пловдив, Каменица 1
150 лв
с. Вълчитрън, Плевен
120 лв
гр. Кюстендил
275 лв
гр. Ямбол, Възраждане
250 лв
150 лв
гр. Батановци, Перник
100 лв
гр. Стара Загора, Самара 2
300 лв
гр. Варна
150 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
20 лв
гр. Русе, Здравец Изток
150 лв
150 лв
гр. Пловдив, Гагарин
180 лв
гр. София, Летище София
150 лв
с. Цалапица, Пловдив
Не е указана
гр. Сливен, Речица
150 лв
гр. Хасково
150 лв
гр. Хасково, Младежки хълм
160 лв
гр. Полски Тръмбеш, Велико Търново

Какви са особеностите на породата пинчер

Умилителни и очарователни, те са едни от най-миниатюрните представители на кучешкия свят. Ако планирате покупка на пинчер, вижте малко повече за породата.

Какъв характер има породата

Този вид кучета са селектирани в Германия с цел да ловят вредители във ферми. Служели са също като бойна порода, а също и като пазачи. В наши дни те са предимно домашни. Макар да има различни като големина представители на този вид, в наши дни името „пинчер“ обикновено се използва, когато се имат предвид малките представители на вида.

Типично за вида е неговата пъргавост и силен характер. Важно е на това куче да се покаже кой командва и да бъде дисциплинирано от самото начало.

Какви видове има

  • Немски;
  • Доберман (най-големият представител на семейството);
  • Австрийски;
  • Афенпинчер;
  • Датско-шведски;
  • Мини;
  • Чихуахуа пинчер.

Окраската на повечето представители на това кучешко семейство е кафява, но има и сърнисти и пясъчни представители, а рядко – и бели.

Защо да се доверим на Bazar.bg

При нас може да разгледате богат онлайн каталог от четириноги приятелчета, както и да сравните видовете и цените в различните обяви. Най-хубавото обаче е, че ще може да разгледате многобройните снимки. Вашият бъдещ домашен любимец вероятно надниква от някоя от тях.

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Пинчер в гр. София Обяви за Пинчер в гр. Хасково Обяви за Пинчер в гр. Варна Обяви за Пинчер в гр. Бургас Обяви за Пинчер в гр. Пловдив Обяви за Пинчер в гр. Пазарджик Обяви за Пинчер в гр. Сливен Обяви за Пинчер в гр. Стара Загора Обяви за Пинчер в гр. Суворово Обяви за Пинчер в гр. Димитровград Обяви за Пинчер в гр. Перник Обяви за Пинчер в гр. Русе
Подобни предложения: Кафява дограма цени перник , Кафява дограма гр чирпан какви са цените , Кафява дограма цени добрич