Playstation 3

Оценка 4.7 от 71 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 815 обяви
TOP обява
165 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
TOP обява
10 лв
гр. Разград, Орел
100 лв
с. Ковачевци, София област
3 лв
гр. Пловдив
10 лв
гр. Сливен
155 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
150 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
150 лв
гр. София, Младост 4
270 лв
150 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
TOP обява
165 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
300 лв
гр. София, Младост 1А
130 лв
гр. София, Люлин 3
10 лв
гр. Попово, Търговище
160 лв
гр. Ловеч, Червен бряг
Не е указана
гр. Ямбол, Център
TOP обява
160 лв
гр. София, Павлово
TOP обява
10 лв
гр. Разград, Орел

Какво да знаем за Sony PlayStation 3 конзолите

PlayStation отдавна не е просто продукт на Sony. Наименованието вече години наред се е превърнало в синоним на забавление от висока класа. Ако все още го нямате у дома си, ние ще ви помогнем лесно да попълните този пропуск.

Какво представлява конзолата Sony PlayStation 3

PS3 е третата конзола на Сони за домашно забавление с видео игри и е пусната на пазара през 2006 г. Сред нейните характеристики са:

  • Може да се използва самостоятелно или в допълнение към друг екран (телевизор, компютър);
  • Новото при нея е опцията за игра и онлайн;
  • Има мултимедийни функции като гледане на видео, снимки и др;
  • За съхранението на информацията залага на Blue Ray дискове;
  • Процесорът на конзолата Cell B.E. е разработен за Sony от IBM и Toshiba;
  • Графичният процесор е от Nividia с 256MB RAM;
  • Оборудвана е с Wi-Fi и Bluetooth.

През 2010 г. моделът е обновен с нова по-тънка и компактна версия PlayStation3 Slim, a през 2012 е представен и Super Slim вариант. До 2013 г. от различните версии на продукта са продадени в над 80 милиона копия по цял свят.

Kакви са основните разлики с PlayStation 4

Четвъртото поколение на конзолата се появява през 2013 г. При нея новост е бутона „сподели“, който използва нарасналата популярност на социалните мрежи и предлага опция да покажеш на приятели играта си в реално време. PS4 е и доста по-интерактивен. Може да се свърже като втори екран със смартфон или с таблет.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Качествената техника има своята цена и тя рядко е ниска. Нашият базар обаче прави изключение от това правило. Сред нашите обяви ще откриете изключително изгодни предложения за нови или втора ръка конзоли на Sony. Някои от тях са в пълен комплект и с игри в допълнение. Офертите определено си заслужават. Възползвайте се!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Playstation 3 в гр. София Обяви за Playstation 3 в гр. Варна Обяви за Playstation 3 в гр. Пловдив Обяви за Playstation 3 в гр. Пазарджик Обяви за Playstation 3 в гр. Шумен Обяви за Playstation 3 в гр. Русе Обяви за Playstation 3 в гр. Аксаково Обяви за Playstation 3 в гр. Габрово Обяви за Playstation 3 в гр. Добрич Обяви за Playstation 3 в гр. Бургас Обяви за Playstation 3 в гр. Враца Обяви за Playstation 3 в гр. Плевен Обяви за Playstation 3 в гр. Разград Обяви за Playstation 3 в гр. Видин Обяви за Playstation 3 в гр. Стара Загора Обяви за Playstation 3 в гр. Благоевград Обяви за Playstation 3 в гр. Перник Обяви за Playstation 3 в гр. Горна Оряховица Обяви за Playstation 3 в гр. Смолян Обяви за Playstation 3 в гр. Радомир Обяви за Playstation 3 в гр. Хасково Обяви за Playstation 3 в гр. Сливен Обяви за Playstation 3 в гр. Казанлък Обяви за Playstation 3 в гр. Търговище Обяви за Playstation 3 в гр. Асеновград Обяви за Playstation 3 в гр. Провадия Обяви за Playstation 3 в гр. Петрич Обяви за Playstation 3 в гр. Монтана Обяви за Playstation 3 в гр. Димитровград Обяви за Playstation 3 в гр. Лясковец Обяви за Playstation 3 в гр. Балчик Обяви за Playstation 3 в гр. Попово Обяви за Playstation 3 в гр. Севлиево
Подобни предложения: Кошарки за игри , 7 инча таблет , Фолксваген Джетта 2006