91

Подаръци за имен ден

Оценка 4.6 от 44 гласа.
14,99 лв
Не е указана
12 лв
гр. Ловеч, Широк център
15 лв
с. Оризово, Стара Загора
15 лв
с. Оризово, Стара Загора
Не е указана
0,50 лв
гр. София, Люлин 9
Не е указана
гр. Сандански, Благоевград
5 лв
20 лв
гр. Павликени, Велико Търново
7 лв
гр. Павликени, Велико Търново
7 лв
гр. Павликени, Велико Търново
15 лв
гр. Ловеч, Широк център
22 лв
гр. Ловеч, Широк център
10 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
10 лв
гр. Павликени, Велико Търново
39,90 лв
15 лв
8 лв
гр. Ловеч, Широк център
8 лв
гр. Нови пазар, Шумен

Подаръци за имен ден – какво е подходящо да изберем?

На имен ден не се кани, но подаряват ли се подаръци? Разбира се! Кой не обича изненадите и кой не би се зарадвал, когато знае, че близките му са помислили как да го зарадват?

Кои подаръци са подходящи за имен ден

По принцип всеки подарък би могъл да мине и под тази графа. Но все пак има някои изненади, които са предвидени специално за имениците. Свързани са с имената и характерните за празника обичаи. Подобни подаръци обикновено не натоварват бюджета особено, защото са на доста приемливи цени. Тук важен е самият жест, а не конкретният предмет.

На какви обяви ще попаднем в сайта

Постарали сме се да съберем на едно място за вас разнообразните предложения за този тип празници. Ако търсите оригинална идея и добро изпълнение, вижте какво може да откриете сред нашите обяви:

  • чаши с надпис (както стандартното „Честит имен ден“, така и персонални варианти с имена);
  • тениски с надпис;
  • икони;
  • дървени сувенири с имена;
  • сувенири с фолклорни мотиви;
  • колажи;
  • картички;
  • ръчно украсени бутилки;
  • кутийки и т.н.

Защо да изберем от Bazar.bg

При нас ще откриете предложения за мъже и жени, за деца, както и чудесни аксесоари за дома. Много от тях се изработват ръчно и по поръчка. Вашите близки със сигурност ще се зарадват, че сте планирали нещо специално за имения им ден и дълго ще помнят милия ви жест. Остава само да набележите перфектната изненада.

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Подаръци за имен ден в гр. София Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Нови пазар Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Варна Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Видин Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Плевен Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Ловеч Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Павликени Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Пловдив Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Ямбол