Подаръци за имен ден

Оценка 4.5 от 131 гласа.
Намерихме 151 обяви
17,90 лв
гр. Сливен, Даме Груев днес, 05:42
10 лв
гр. Велико Търново, Център вчера, 20:35
25 лв
гр. Пловдив вчера, 17:32
12,50 лв
гр. Плевен, Широк център 19 април
40 лв
гр. Несебър, Бургас 19 април
18 лв
25 лв
гр. Велико Търново, Център 18 април
3 лв
гр. Кърджали 18 април
12 лв
гр. Велико Търново, Център 17 април
10 лв
гр. Велико Търново, Център 16 април
10 лв
гр. Бургас, Долно Езерово 15 април
18 лв
гр. Пловдив, Мараша 15 април
14 лв
гр. Кърджали 15 април
7 лв
гр. София, Дружба 2 14 април
7 лв
гр. София, Дружба 2 14 април

Подаръци за имен ден – какво е подходящо да изберем?

На имен ден не се кани, но подаряват ли се подаръци? Разбира се! Кой не обича изненадите и кой не би се зарадвал, когато знае, че близките му са помислили как да го зарадват?

Кои подаръци са подходящи за имен ден

По принцип всеки подарък би могъл да мине и под тази графа. Но все пак има някои изненади, които са предвидени специално за имениците. Свързани са с имената и характерните за празника обичаи. Подобни подаръци обикновено не натоварват бюджета особено, защото са на доста приемливи цени. Тук важен е самият жест, а не конкретният предмет.

На какви обяви ще попаднем в сайта

Постарали сме се да съберем на едно място за вас разнообразните предложения за този тип празници. Ако търсите оригинална идея и добро изпълнение, вижте какво може да откриете сред нашите обяви:

  • чаши с надпис (както стандартното „Честит имен ден“, така и персонални варианти с имена);
  • тениски с надпис;
  • икони;
  • дървени сувенири с имена;
  • сувенири с фолклорни мотиви;
  • колажи;
  • картички;
  • ръчно украсени бутилки;
  • кутийки и т.н.

Защо да изберем от Bazar.bg

При нас ще откриете предложения за мъже и жени, за деца, както и чудесни аксесоари за дома. Много от тях се изработват ръчно и по поръчка. Вашите близки със сигурност ще се зарадват, че сте планирали нещо специално за имения им ден и дълго ще помнят милия ви жест. Остава само да набележите перфектната изненада.

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Подаръци за имен ден в гр. София Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Варна Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Пловдив Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Плевен Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Ловеч Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Видин Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Велико Търново Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Нови пазар Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Бургас Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Ямбол Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Благоевград Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Сливен Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Павликени Обяви за Подаръци за имен ден в гр. Враца
Подобни предложения: Сайт за продаване на икони , Икони дърворезба бургас , Дървени сгъваеми столове русе