Подаръци за мъже

Оценка 4.6 от 79 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 950 обяви
20 лв
гр. Враца днес, 07:36
8 лв
гр. Враца днес, 07:25
7 лв
гр. Бургас, Славейков днес, 06:40
24,70 лв
гр. Велинград, Пазарджик днес, 05:58
49 лв
гр. Враца днес, 05:17
4 лв
гр. Стара Загора днес, 04:32
23 лв
гр. Пловдив вчера, 17:32
23 лв
гр. Пловдив вчера, 17:32
23 лв
гр. Пловдив вчера, 17:32
23 лв
гр. Пловдив вчера, 17:32
7 лв
гр. София, Младост 3 вчера, 17:04
15 лв
гр. Асеновград, Пловдив вчера, 15:39
59 лв
43 лв
гр. Варна, ВИНС вчера, 04:42
68 лв
гр. София, Младост 3 вчера, 00:23
16 лв
гр. Асеновград, Пловдив 19 април
3 лв
гр. София 19 април
80 лв
гр. София 19 април

Ако се чудите какъв подарък да изберем за мъж, тогава Bazar.bg е мястото за вас. Тук ще намерите голямо разнообразие от идеи, които могат да ви вдъхновят за да направите по-лесен избор за предстоящите празници.

Независимо дали избирате нещо за Коледа, за предстоящи имени дни или рожденни дни, подаръците за мъже са сложен избор, към който трябва да се подходи внимателно и да се пазарува разумно.  

Как да го опаковаме

Мъжете по-рядко обръщат внимание на цени, както и на опаковката. За тях е важно нещо да бъде типично мъжко и да изразява тяхната природа. Ако пък подаръкът е по-скъп, той ще бъде оценен основно ако е последна дума на техниката.  

Ако все пак искате да опаковате онова, което сте закупили в красива опаковка, тогава заложете на нещо семпло и по възможност в тъмни цветове. Ако искате да добавите цвят, тогава използвайте златисто или сребристо.

Какви идеи ни дават от Bazar.bg

Ако сте намислили да направите покупката онлайн, в Bazar.bg можете да откриете стотици обяви, които предлагат различни идеи за различните видове вкус в представителите на силния пол. Тук можете да намерите решения за:

  • облекла;
  • техника;
  • козметични продукти;
  • аксесоари;
  • много други.
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Подаръци за мъже в гр. София Обяви за Подаръци за мъже в гр. Варна Обяви за Подаръци за мъже в гр. Стара Загора Обяви за Подаръци за мъже в гр. Пловдив Обяви за Подаръци за мъже в гр. Бургас Обяви за Подаръци за мъже в гр. Русе Обяви за Подаръци за мъже в гр. Велико Търново Обяви за Подаръци за мъже в гр. Шумен Обяви за Подаръци за мъже в гр. Плевен Обяви за Подаръци за мъже в гр. Нови пазар Обяви за Подаръци за мъже в гр. Враца Обяви за Подаръци за мъже в гр. Козлодуй Обяви за Подаръци за мъже в гр. Хасково Обяви за Подаръци за мъже в гр. Сандански Обяви за Подаръци за мъже в гр. Габрово Обяви за Подаръци за мъже в гр. Димитровград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Пазарджик Обяви за Подаръци за мъже в гр. Ловеч Обяви за Подаръци за мъже в гр. Ямбол Обяви за Подаръци за мъже в гр. Асеновград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Разград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Благоевград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Видин Обяви за Подаръци за мъже в гр. Смолян Обяви за Подаръци за мъже в гр. Перник Обяви за Подаръци за мъже в гр. Дупница Обяви за Подаръци за мъже в гр. Свищов Обяви за Подаръци за мъже в гр. Ботевград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Силистра Обяви за Подаръци за мъже в гр. Харманли Обяви за Подаръци за мъже в гр. Сухиндол
Подобни предложения: Оригинални спални сливен , Оригинални кухни в град бургас , Купи таблет в Пловдив