702

Подаръци за мъже

Оценка 4.6 от 47 гласа.
TOP обява
115 лв
гр. София, Горубляне
10 лв
56 лв
15 лв
6 лв
79 лв
гр. София, Център
90 лв
Не е указана
30 лв
45 лв
гр. Русе, Чародейка - Север
39,99 лв
32 лв
гр. Бургас, Център
9,99 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
25 лв
10,90 лв
гр. София, Борово
50 лв
7 лв
10 лв
гр. Велико Търново
20 лв
гр. Бургас
15 лв
гр. Шумен, Военно училище
7 лв
гр. Асеновград, Пловдив
30 лв
гр. Банкя, София-град
5 лв

Ако се чудите какъв подарък да изберем за мъж, тогава Bazar.bg е мястото за вас. Тук ще намерите голямо разнообразие от идеи, които могат да ви вдъхновят за да направите по-лесен избор за предстоящите празници.

Независимо дали избирате нещо за Коледа, за предстоящи имени дни или рожденни дни, подаръците за мъже са сложен избор, към който трябва да се подходи внимателно и да се пазарува разумно.  

Как да го опаковаме

Мъжете по-рядко обръщат внимание на цени, както и на опаковката. За тях е важно нещо да бъде типично мъжко и да изразява тяхната природа. Ако пък подаръкът е по-скъп, той ще бъде оценен основно ако е последна дума на техниката.  

Ако все пак искате да опаковате онова, което сте закупили в красива опаковка, тогава заложете на нещо семпло и по възможност в тъмни цветове. Ако искате да добавите цвят, тогава използвайте златисто или сребристо.

Какви идеи ни дават от Bazar.bg

Ако сте намислили да направите покупката онлайн, в Bazar.bg можете да откриете стотици обяви, които предлагат различни идеи за различните видове вкус в представителите на силния пол. Тук можете да намерите решения за:

  • облекла;
  • техника;
  • козметични продукти;
  • аксесоари;
  • много други.
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Подаръци за мъже в гр. София Обяви за Подаръци за мъже в гр. Варна Обяви за Подаръци за мъже в гр. Стара Загора Обяви за Подаръци за мъже в гр. Пловдив Обяви за Подаръци за мъже в гр. Бургас Обяви за Подаръци за мъже в гр. Русе Обяви за Подаръци за мъже в гр. Ловеч Обяви за Подаръци за мъже в гр. Велико Търново Обяви за Подаръци за мъже в гр. Шумен Обяви за Подаръци за мъже в гр. Нови пазар Обяви за Подаръци за мъже в гр. Враца Обяви за Подаръци за мъже в гр. Плевен Обяви за Подаръци за мъже в гр. Димитровград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Хасково Обяви за Подаръци за мъже в гр. Силистра Обяви за Подаръци за мъже в гр. Габрово Обяви за Подаръци за мъже в гр. Ямбол Обяви за Подаръци за мъже в гр. Асеновград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Разград Обяви за Подаръци за мъже в гр. Банкя Обяви за Подаръци за мъже в гр. Видин Обяви за Подаръци за мъже в гр. Балчик
Подобни предложения: Покупка на картина във варна , Обави за врати , Оригинални спални сливен , Гардероби от чам нови и употребявани цени , Бюро за компютър с надстройка втора ръка бургас , Бюро за компютър русе , Надуваеми басейни цени в град шумен , Бюра за компютър цени варна , Бюро за компютър пловдив на старо , Покупка каменно цвете , Бюра за компютър стара загора , Цени на гардероби плевен , Аксесоари за кухня в шумен , Оригинални кухни в град бургас