Покани

Намерихме 206 обяви
0,75 лв
гр. Петрич, Благоевград днес, 14:42
0,90 лв
гр. Пловдив днес, 11:32
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Варна, Нептун вчера, 08:40
Не е указана
1 лв
гр. Свищов, Велико Търново 19 януари
1,20 лв
гр. Свищов, Велико Търново 19 януари
1 лв
гр. Свищов, Велико Търново 19 януари
Не е указана
гр. Хасково 19 януари
1,90 лв
гр. София 19 януари
1,50 лв
гр. Пловдив 19 януари

Поканите са не само начин да уведомите гостите за предстоящото събитие, но и мил спомен, който често се пази с години. Как да изберете най-хубавите?

Как да изберете покани за Вашия празник

Вероятно планирайки организацията на предстоящото тържество, вече имате идея за тема на партито. Може би всичко се върти около любими цветове или пък има конкретен мотив. За сватбите се използват теми като „пролет“, „слънчогледи“, „море“ и т.н. При детските рождени дни свободата на тематика е още по-голяма: любими филмчета, приказки, влакчета, футбол, самолети, принцеси и много други. Важно е поканите да подхождат на стила на събитието, както и на вкуса на този (или тези), в чиято чест е празникът.

Какви видове се предлагат в категорията

  • ръчна изработка;
  • с персонален компютърен дизайн;
  • интерактивни;
  • с персонален восъчен печат;
  • луксозни;
  • за сватби;
  • за кръщенета;
  • за рождени дни;
  • за абитуриентски балове;
  • за кумове или кръстници.

Как Bazar.bg помага на потребителите

Креативните идеи за изработка на покани са изключително разнообразни и взимането на решение е наистина трудно. Нашата мисия в Базар.бг е да съберем на едно място обявите от всички фирми и автори на подобни артикули, за да можете да добиете пълна представа за възможностите и да се насочите към тези, които пасват на Вашата идея. Онлайн е лесно да разгледате моделите, както и да се осведомите за цените на услугите и сроковете на изработка.

Сватби Партита Рождени дни Други
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Почистване Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Покани в гр. София Обяви за Покани в гр. Пловдив Обяви за Покани в гр. Ямбол Обяви за Покани в гр. Силистра Обяви за Покани в гр. Варна Обяви за Покани в гр. Бургас Обяви за Покани в гр. Велико Търново Обяви за Покани в гр. Русе Обяви за Покани в гр. Луковит Обяви за Покани в гр. Враца Обяви за Покани в гр. Свиленград Обяви за Покани в гр. Вършец Обяви за Покани в гр. Ловеч Обяви за Покани в гр. Хасково
Подобни предложения: Цени на Поли за жени online , Цени на Дамски рокли online , Цени на нови Женски сукмани