Зареждане...

Помпи за кърма

Оценка 5 от 2 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 602 обяви
30 лв
40 лв
гр. Хасково
35 лв
гр. Силистра, Изток
20 лв
гр. София, Драгалевци
100 лв
гр. Стара Загора, Самара 3
38 лв
гр. Павликени, Велико Търново
155 лв
гр. Павликени, Велико Търново
50 лв
гр. Добрич, Христо Ботев
15 лв
45 лв
гр. София, Овча купел 1
110 лв

Помпи за кърма

Един от най-сложните избори пред които се изправят младите майки е това каква помпа за кърма да изберат. Без съмнение естественото хранене е най-доброто за детето, но независимо дали ни харесва или не, то не винаги е удачен вариант.

В зависимост дали говорим за електрически модел или не, помпата за кърма се използва по различен начин. За младите майки често е истинско предизвикателство да се справят с тази задача, особено ако пазаруват онлайн и нямат възможност да разпитат подробно продавач-консултанта. Хубавото е, че веднъж свикнали, това се превръща в рутина. Предимствата са следните:

  • ще разполагате с готова кърма по всяко време;
  • ще можете временно да поверите детето на близките, което няма да наруши неговия режим на хранене;
  • ще можете да му давате храна навсякъде и по всяко време;
  • ще можете да замразявате дори във фризера.

Как се стерилизира

В зависимост от това за какъв модел става дума, стерилизирането се извършва по различни методики. За най-удобни се считат тези видове, при които този процес се извършва в микровълнова фурна, макар че за всяка жена това може да бъде различно.

На фона на огромното разнообразие от видове, много често не знаем дори как да поддържаме помпата за кърма. Ако използвате от доста популярните електрически видове, стерилизацията е доста сложен въпрос. За да не допускаме грешки в това, най-добре е да прочетем упътването с препоръки как да се погрижим за модела, който сме закупили.

Какво още можем да открием в Bazar.bg

Цена Bazar.bg предлага голямо разнообразие от обяви, в които можете да намерите всякакви аксесоари за дами, които са майки отскоро. Тук можете да откриете както нови, така и употребявани артикули, стига тяхното естество да позволява повторно ползване.

Комбинирани Електрически Ръчни Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Помпи за кърма в гр. София Обяви за Помпи за кърма в гр. Варна Обяви за Помпи за кърма в гр. Пловдив Обяви за Помпи за кърма в гр. Бургас Обяви за Помпи за кърма в гр. Стара Загора Обяви за Помпи за кърма в гр. Велико Търново Обяви за Помпи за кърма в гр. Русе Обяви за Помпи за кърма в гр. Плевен Обяви за Помпи за кърма в гр. Видин Обяви за Помпи за кърма в гр. Враца Обяви за Помпи за кърма в гр. Хасково Обяви за Помпи за кърма в гр. Шумен Обяви за Помпи за кърма в гр. Благоевград Обяви за Помпи за кърма в гр. Пазарджик Обяви за Помпи за кърма в гр. Сливен Обяви за Помпи за кърма в гр. Габрово Обяви за Помпи за кърма в гр. Перник Обяви за Помпи за кърма в гр. Добрич Обяви за Помпи за кърма в гр. Кюстендил Обяви за Помпи за кърма в гр. Търговище Обяви за Помпи за кърма в гр. Ямбол Обяви за Помпи за кърма в гр. Силистра Обяви за Помпи за кърма в гр. Казанлък Обяви за Помпи за кърма в гр. Монтана Обяви за Помпи за кърма в гр. Разград Обяви за Помпи за кърма в гр. Павликени Обяви за Помпи за кърма в гр. Горна Оряховица Обяви за Помпи за кърма в гр. Асеновград Обяви за Помпи за кърма в гр. Банско Обяви за Помпи за кърма в гр. Ловеч Обяви за Помпи за кърма в гр. Димитровград Обяви за Помпи за кърма в гр. Свиленград Обяви за Помпи за кърма в гр. Дупница
Подобни предложения: Четирикрилни гардероби употребявани , Употребявани строителни материали пловдив , Мебели за градината употребявани